F Upoznajte rad kreativnog tima unikatne radionice Magical Book Lab - Totally Glamourous

Upoznajte rad kreativnog tima unikatne radionice Magical Book Lab

Predstavljamo Vam kreativni tim čiji je cilj i želja stvoriti dugotrajne uspomene koje će uvijek iznova mamiti osmijehe na lica kupaca i njihovih bližnjih.

Magical Book Lab iza sebe ima šest godina uspješnog poslovanja u kojima su unijeli magiju u mnoge domove i obitelji, ostavljajući im uspomene za cijeli život.

Od dječjih radosnica, prigodnih knjiga uspomena s djevojačkih večeri, vjenčanja, krstitki, rođendana, godišnjica i ostalih prigoda, do personaliziranih luksuznih foto albuma, rokovnika, planera, radosnica za bebe, spomenara, a sve isključivo uz dogovor s kupcem, što svaku od tih knjiga čini unikatnom.

Daria Markić, jedna od osnivačica ovog popularnog hrvatskog brenda, kaže kako joj je u radu u struci nedostajao element kreativnosti kojemu je uvijek težila i koji je bio njezin istinski poziv, te je odlučila krenuti u poduzetničke vode. To joj je omogućilo da izrazi svoju kreativnost i usreći ljude diljem Hrvatske i regije, a pritom iskoristi stručno znanje o istraživanju i poznavanju tržišta.

Prva ideja ovog genijalnog brenda bila je samostalno osmišljena radosnica za bebe do prve godine života. Daria kaže da je upravo nju imala na umu kada je tražila dar za prijateljicu, no ništa na što je naišla nije odgovaralo njezinoj želji za tako važnu uspomenu. Zbog toga je krenula u aktivno istraživanje tržišta o mogućnostima koje se nude za personalizirane radosnice. Sve ostale ideje nizale su se nakon toga.

Trenutno u ponudi imaju tri vrste radosnica, ovisno o razini personalizacije:

·        Klasična radosnica bez personalizacije

·        Radosnica s personaliziranim tekstovima

·        Radosnica s ukomponiranim fotografijama

Tim Magical Book Laba posluje od 2017. godine, te se sastoji se od četiri grafička dizajnera, koji doprinose razvoju brenda, kao i preko 40 vanjskih suradnika i studenata s kojima kroz komunikaciju s kupcima sve tražene ideje provode u konačan magični proizvod.

Kao što i čarolija radi svoje, tako i ovaj vrijedan tim nikad ne spava, pa su upravo osmislili i publici predstavili i nove proizvode.

Odnedavno u njihovoj ponudi možete pronaći i spomenar 'Moj pas' za naše najbolje četveronožne prijatelje, te MotivateMe planer za nadolazeću 2024. godinu s mjesečnim, tjednim i dnevnim rasporedom, terminima i listama. Uz personalizirane kutije, od sada možete naručiti i okvire i magnete za fotografije od bambusa, te mali crveni album za samostalno lijepljenje fotografija.

Zvijezde ponude su svakako personalizirani luksuzni albumi svih tematika koje se izrađuju posebno za svakog kupca, uz mogućnost dodavanja QR kodova, ilustracija i naravno izradu dizajna korica u skladu sa željama kupca.

Osim već ranije spomenutih radosnica, u Magic Book Labu možete pronaći sljedeće proizvode: rokovnike, planere vjenčanja, trudnoće, planere za vjenčane kume, spomenare za prvi dan škole, personaliziranu kuharicu te planer sa satnicom koja je idealna za vođenje posla svakog malog obrtnika. Svaki od ovih proizvoda može se kombinirati s personaliziranom kutijom u raznim varijantama .

Idealan poklon za nadolazeće blagdane je 'foto harmonika' koja će sadržavati sve uspomene za vaše bližnje te izvrsno odgovarati svakom prostoru kao lijep ukras. Ovaj proizvod sadrži 12 fotografija sa svake strane te može samostalno stajati kao stalni podsjetnik na lijepe trenutke.

Osim što vrijedno ispunjavaju i ostvaruju želje svih kupaca, kao najdražu suradnju izdvajaju onu za naše najmlađe i najranjivije. Posebno su ponosni na izradu posebnih radosnica za štićenike Doma u Nazorovoj kao poklona za uspomene tetama, prijateljima i njima samima.

S obzirom na to da svojim proizvodima ulaze u obiteljske domove i ondje ostaju generacijama, kod njih nema mjesta za pogreške. Stoga im je svaki proizvod jednako bitan i izrađuju ga s jednakom pažnjom. Među svim proizvodima izdvaja se Baby book, jer s rođenjem djeteta počinje posebna uspomena za svaku obitelj. Nakon nje, u svim prigodama koje slijede možete nizati ostale proizvode i na taj način stvoriti svojevrsnu knjižnicu osobnih uspomena za sebe i svoju obitelj.

Svakako posjetite njihovu službenu stranicu Magical Book Lab i pronađite unikatne poklone za svaku prigodu. Sigurni smo da nitko neće ostati ravnodušan kada dobije neki od ovih jedinstvenih vječnih poklona.



CONVERSATION