F JEDNOSTAVNE LJETNE FRIZURE KOJE IZGLEDAJU PREKRASNO - Totally Glamourous

JEDNOSTAVNE LJETNE FRIZURE KOJE IZGLEDAJU PREKRASNO


Tko želi na moru provoditi sate uređujući kosu? Iz tog razloga odabrali smo nekoliko super jednostavnih ljetnih frizura koje izgledaju prekrasno, a predlažu ih stručnjaci iz salona Vikler i ruž. 

Sinonim za ljetne frizure je ležernost. Uz sve toplije vrijeme, vjerojatnije je da ćemo tražiti načine da podignemo kosu i maknemo je s lica, a ima dovoljno prostora za eksperimentiranje i personaliziranje ljetnih frizura. 

Ako niste vješti sa stiliziranjem kose, a želite nešto drugačije, postoji mnogo stilova uz koje ćete izgledati savršeno bez trošenja previše vremena ili učenja kompliciranih frizerskih tehnika. 

"Veliki trend su male punđice koje možete pozicionirati jako visoko na glavi ili skroz nisko. Budući da su za njih potrebne samo gumice, razdijeliti kosu na dva dijela, napravite repove i umotajte punđicu slobodnim stilom- to zvuči kao laka pobjeda jer izgledaju šarmantno, a pritom ne oduzimaju puno vremena za izradu. Jednako efektna će biti jedna niža punđa. Bitno je da je ležerna i pomalo raščupana. Zatim je tu još jedan veliki hit ljeta- poludignuta kosa. Pramenove od lica lagano uvijajte prema nazad i svežite u rep. Ostatak kose neka bude slobodan. Ovo je idealan izbor za dan na suncu, a kada ne želite potpuno podignuti kosu."- poručuju stručnjaci. 

Ovakve frizure možete začiniti i nakitom te maramama jer ljeto sve dopušta, igrajte se!

CONVERSATION