F Prihvaćanje queefinga kao razigranog i prirodnog dijela seksualnog iskustva - Totally Glamourous

Prihvaćanje queefinga kao razigranog i prirodnog dijela seksualnog iskustva


Svakodnevno smo okruženi tabuima i šaputanjima tako da je vrijeme da se riješimo srama i stigme oko prirodne tjelesne funkcije: tzv. queefinga. Queefing, od milja poznat kao "vaginalni vjetar’’, je tema koja zaslužuje da joj se pristupi sa znatiželjom, razumijevanjem i dozom bezbrižnosti. LELO je istražio razigranu stranu queefinga i želi da ga prihvatite kao sastavni dio svog seksualnog života. 

Queefing nije isto što i prdež 

Queefing je ispuštanje zraka iz vagine, što rezultira zvukom koji može nalikovati zvuku nadutosti. Obično se javlja tijekom ili nakon seksa, ali se također može pojaviti i tijekom vježbanja, istezanja ili čak samo mijenjanja položaja. 

Iako nas queefing u početku može uhvatiti nespremne ili izazvati neugodnosti, važno je shvatiti da je to sasvim normalna i prirodna pojava. Iako queefing i prdež imaju malo zajedničkog, postoje značajne razlike između njih koje vas mogu spasiti od neugodnosti. Znamo da dolaze iz potpuno različitih otvora: prdež dolazi iz vaše slatke guze, dok je queefing ispuštanje zraka iz vagine. 

Možda nam blizina tih dijelova tijela daje dojam da je queefing nešto prljavo. Činjenica da njih dvoje zvuče tako slično ne pomaže, ali zvuk je ono gdje sličnosti prestaju. Prdeži se događaju kada probavljamo hranu - i obično dolaze uz neki miris. 

Queefing, s druge strane, nije ništa drugo nego zrak zarobljen u našem tijelu koji treba izaći. Zamislite vaginu kao malu špilju u svom tijelu: postoji samo jedan ulaz ili izlaz. Dakle, kada je zrak tamo zarobljen, nema kamo otići sve dok konačno ne izađe na način na koji je ušao. 

Razumijevanje razigrane strane queffinga 

Nažalost, neki od naših omiljenih seks poza čine savršenu situaciju za queefing. Kad raširimo zdjelicu, opuštaju se vaginalni mišići što omogućava mjehurićima zraka, između ostalog, da uđu u vaginalni kanal. Ponavljajući pokreti također guraju zrak dublje u vas, dok ga istovremeno tjeraju Kad nam se bokovi otvore, vaginalni mišići se opuštaju, pozivajući razne stvari unutra, uključujući mjehuriće zraka. Ponavljajući pokret ponekad gura zrak dublje u vas, dok ga u isto vrijeme tjeraju van. No, ako u igru nije uključena vaginalna penetracija penisom ili strap-onom, nemojte misliti da ste oslobođeni mogućnosti viška zraka - igračke koje se mogu umetnuti, te prsti mogu izazvati queefing. 

Iako ne postoji način da ih izbjegnete, u određenim položajima postoji veća vjerojatnost od ispuštanja zraka. Žao nam je što vam ovo trebamo reći, ali vrlo vjerojatno nećete htjeti ponavljati neke poze u kojima je vaša zdjelica nagnuta prema naprijed jer je tada vjerojatnija pojava queefinga. U prijevodu, u doggy style pozi je najveća mogućnost da vam se to dogodi, kao i svaka druga poza u kojoj naginjete svoje bokove prema partnerovim. Kada u sve to dodate vlažnost, vaša spavaća soba će postati dom simfonije čudnih zvukova. 

No, seks nije jedini način za pojavu queefinga. Pomicanje zdjelice uzrokuje ulazak zraka tako da queefeing može potaknuti i vježbe koje aktiviraju i otvaraju kukove, poput joge, pilates i vježbi za zdjelično dno. Srećom, queefing tijekom vježbanja u punoj dvorani većinom prođe nečujno. No, što ako se primjerice dogodi tijekom joge? Zvuči jednako neugodno kao i prdež. Ali, trebamo li izbjegavati aktivnosti koje volimo samo jer bi nas mogle natjerati na ispuštanje zraka iz vagine? Apsolutno ne; takav život zvuči prilično dosadno. 

Prihvatite queefing i pronađite radost u ovom trenutku 

Umjesto da na queefing gledamo kao na neugodan trenutak, možemo ga preoblikovati kao hirovitu i bezbrižnu stranu naših seksualnih susreta. Čineći to, vraćamo moć i kontrolu nad svojim tijelima, utirući put samoprihvaćanju i otvorenom istraživanju užitka. 

Trebamo poticati otvorenu komunikaciju i razumijevanje s našim partnerima kako bismo to u potpunosti prihvatili. Iskrenim razgovorom o queefingu stvaramo siguran prostor u kojem oba partnera mogu izraziti svoje misli i osjećaje bez osuđivanja. Ovaj otvoreni dijalog ne samo da jača vezu između partnera, već i potiče osjećaj povjerenja, prihvaćanja i ranjivosti, što u konačnici pridonosi intimnosti cjelokupnog iskustva. 

Prihvaćanje queefinga nije samo promjena našeg načina razmišljanja, već i pronalaženje radosti u ovom trenutku. Umjesto da potiskujemo smijeh ili se osjećamo neugodno, možemo prigrliti humor i zabavu koje queefing donosi u spavaću sobu. Zajedničko smijanje može produbiti vezu između partnera i stvoriti opušteniju i ugodniju atmosferu, u kojoj se isprepliću užitak i smijeh. 

Dakle, sljedeći put kada se nađete usred queefinga, duboko udahnite, oslobodite se bilo kakve neugodnosti i potpuno prihvatite iskustvo. Smijte se, veselite i uživajte u divnoj razigranosti koju donosi queefing. Upamtite, to je samo još jedna radosna melodija u simfoniji užitka koja je isključivo vaša. 

Queefing nas podsjeća da su naša tijela predivna i raznolika, te da mogu stvoriti užitak na bezbroj načina. Vrijeme je da prekinemo šutnju, izazovemo tabue i stvorimo svijet u kojem se queefing slavi, prihvaća i njeguje kao živopisan izraz naše seksualne slobode.

CONVERSATION