F Trika otvorila novi showroom u Parku kneževa - Totally Glamourous

Trika otvorila novi showroom u Parku kneževa

Tvrtka Trika, koju vode Marija Gale i Anja Filipec i koja dugi niz godina sudjeluje u opremanju interijera mnogih hotela, poslovnih i privatnih prostora diljem Hrvatske, odnedavno je uselila u novi poslovni i izložbeni prostor u zagrebačkom Parku Kneževa na adresi Kneza Borne 24-1.

Otvorenje Trika showrooma privuklo je brojne domaće dizajnere, arhitekte, hotelijere i mnoge poznate ljubitelje estetike. Među okupljenima bili su i Zoran Šprajc, Ida Prester, Nikolina Rastović, Tarik i Lejla Filipović, Fabijan Pavao Medvešek, Mirjana Mikulec, Paula Sikirić, Pamela Badžek, Nana Nadarević, Iva Mihalić, Darija Lorenci, Jelena Miholjević, Barbara Nola, Boris Banović i brojni drugi. Odličnu zabavu nisu propustili ni brojni arhitekti i predstavnici poslovne zajednice s kojima Trika usko surađuje.

Trika je zastupnik proizvođača namještaja i opreme iz dizajnerski vodećih zemalja Europe, čija su imena sinonim za kvalitetu, udobnost i dizajn. Među omiljenim brandovima čiji se komadi mogu vidjeti i isprobati u Trikinom showroomu su Flexform, Gubi, &Tradition, Tacchini, Muuto, Pianca i još mnogi drugi. Pomno odabrani Trika portfolio uključuje namještaj i opremu za različite vrste prostora svih cjenovnih razreda.

Budući da im klijenti dolaze iz različitih segmenata kao što su turizam, poslovni prostori te privatni stanovi i kuće, Trikin tim od deset ljudi predstavlja pouzdan oslonac pri izboru opreme različitih namjena.

Dizajn novog Trika showrooma povjeren je arhitektici Lidiji Sjauš koja je različite pokazane proizvode vješto povezala u zanimljivu i vrlo skladnu cjelinu. Prilikom posjeta novouređenom stambenom bloku Park kneževa, svakako navratite u ovaj jedinstveni i moderni interijer u kojem vas očekuje tim tvrtke Trika.

CONVERSATION