F PHILIP B® BOTANICALS PREDSTAVLJA SCALP BOOSTER SHAMPOO - Totally Glamourous

PHILIP B® BOTANICALS PREDSTAVLJA SCALP BOOSTER SHAMPOO

ZAMISLITE: Kosa koja izgleda zdravo raste na zdravijem vlasištu. Podržite bujniji izgled kose s ovim jedinstvenim naprednim tretmanom, osmišljenim za postizanje veće gustoće, popunjenosti i volumena, kako bi na Vašoj četki ostalo manje vlasi.

ŠTO JE TO: Napravljen od Redensyla®, niacina i kofeina, ovaj jedinstveni proizvod za pranje kosu čini čvršćom, punijom i gušćom. Aminokiseline keratina njeguju kosu i vlasište, a zeleni čaj i prirodni ekstrakt drveta pružaju antioksidativnu potporu.

GLAVNI SASTOJCI:

Redensyl® (1 %)

aminokiseline keratina

ulje i ekstrakti citrusa

niacin

kofein

KAKO SE UPOTREBLJAVA: Temeljito navlažite kosu i umasirajte u vlasište našim silikonskim masažerom za vlasište. Ostavite da djeluje dvije minute, zatim dobro isperite. Za najbolje rezultate nastavite njegu regeneratorom Scalp Booster Leave-In Conditioner.

CIJENA: 76 za 180 ml

GDJE GA MOŽETE KUPITI:

Frizerski salon Glamour, Medvedgradska 39, Zagreb 

Parfumerija Lana, Bartola Kašića 8, Zagreb

Lana Niche Perfumery, Mesnička 1, Zagreb 

Studio Te, Ulica kneza Borne 24/3, Zagreb 

Lana Niche Perfumery, Kralja Tomislava 5, Split 

Amber Niche, Đure Šporera 5a, Rijeka

Hotel Monte Mulini, Smareglijeva ulica 3, Rovinj 

Park Concept Store, Smareglijeva ulica 1A, Rovinj


O PHILIP B.

Kao istaknuti holivudski stručnjak za njegu kose, Philip B. je stekao međunarodnu slavu zahvaljujući svojem vizionarskom pristupu tretmanima za kosu, vlasište i tijelo. Njegovi nagrađivani preparati, svi temeljeni na čistim biljnim sastojcima i eteričnim uljima u snažnim koncentracijama koje nisu uobičajene u ovoj vrsti proizvoda, presudno su promijenili način na koji doživljavamo luksuznu njegu kose i kože.

CONVERSATION