F Garmin predstavlja vrhunski quatix 7 Pro nautički pametni sat - Totally Glamourous

Garmin predstavlja vrhunski quatix 7 Pro nautički pametni sat

Najnoviji GPS sat za nautičare ima AMOLED zaslon, ugrađenu LED svjetiljku i do 16 dana trajanja baterije

Garmin, najinovativniji i najpriznatiji svjetski proizvođač nautičke elektronike, danas je najavio quatix 7 Pro – svoj pametni sat visokih performansi sljedeće generacije optimiziran za nautički život. Namjenski napravljen za život na vodi i opremljen nosivom tehnologijom za svakodnevnu kondiciju, dobrobit i praktičnost, ima zadivljujući AMOLED zaslon od 1,3 inča s vrhunskom safirnom lećom otpornom na ogrebotine. Istražujte dulje zahvaljujući trajanju baterije do 16 dana u načinu rada pametnog sata1 i produžite avanture nakon što padne mrak pomoću ugrađene LED svjetiljke s promjenjivim intenzitetom i načinima stroboskopa. Štoviše, quatix 7 Pro ima dvije nove aplikacije – Trolling Motor Remote i Fish Forecast – koje obogaćuju život na vodi za pomorce, nautičare i ribiče.

Vrhunski dizajn

Dovoljno robustan da izdrži surovo morsko okruženje, a opet dovoljno sofisticiran da ga nosite na večeri s prijateljima, quatix 7 Pro ima safirnu leću otpornu na ogrebotine, okvir od titanija s karbonskim premazom poput dijamanta, metalnu zaštitu gumba, remen za brzo otpuštanje i ušice zaštićene metalom. Osim toga, korisnici mogu iskoristiti tradicionalne tipke kontrole pametnog sata u izazovnim morskim okruženjima ili koristiti sučelje zaslona osjetljivog na dodir za brzi pristup svim funkcijama sata.

Za praktično osvjetljenje, quatix 7 Pro ima svijetlu LED svjetiljku s promjenjivim intenzitetom i načinima bljeskanja, uključujući način rada crvenog svjetla za očuvanje noćnog vida nakon zalaska sunca. Osim toga, kućište sata izrađeno je od reciklirane plastike iz oceana.

Kontrolirajte nautički ekosistem

S ugrađenim aplikacijama stvorenim za avanture na vodi, quatix 7 Pro je ultimativni pametni sat za kapetana. Uz prethodno učitane aplikacije i aktivnosti za plovidbu, pametni sat ima novu aplikaciju Trolling Motor Remote koja daje ribičima mogućnost upravljanja svojim Force trolling motorima s bilo kojeg mjesta na brodu, pružajući brzu i jednostavnu komandu sa zapešća. Ova nova funkcija omogućuje kapetanima da vide status motora i primaju upozorenja o motoru dok su s njim povezani. Quatix 7 Pro također pruža pomorcima praktičan pristup daljinskim upravljanjem kompatibilnim Garmin ploterima, autopilotima, Fusion audio sustavima i još mnogo toga, izravno sa zapešća.

Ribiči će također uživati u aplikaciji Fish Forecast, koja prati solarna i lunarna kretanja tijekom dana kako bi dala savjet o tome u koje vrijeme će riba potencijalno biti najaktivnija i pronašla najbolje vrijeme za ribolovne ekspedicije. Sat se također može pohvaliti ažuriranim pomorskim aplikacijama i aktivnostima za praćenje podataka o plovidbi i primanje upozorenja kako bi se povećala svijest o situaciji dok ste na vodi.

Navigirajte s lakoćom

Zahvaljujući naprednim navigacijskim senzorima, višepojasnom GPS-u i SatIQ tehnologiji, quatix 7 Pro pruža vrhunsku točnost pozicioniranja u izazovnim okruženjima, a istovremeno optimizira trajanje baterije. Dolazi s unaprijed učitanim TopoActive kartama kako bi kopnena istraživanja bila na pravom putu, a također podržava izborno kartiranje, uključujući detaljne BlueChart g3 obalne karte kao i preklapanja vremenskih karata 2, tako da pomorci mogu pouzdano upravljati svojim putovanjem na šarenom zaslonu koji je lako čitljiv čak i na jakom suncu.

Funkcionalnost na i izvan obale

Uz prethodno učitane aplikacije i aktivnosti za vožnju plovilom, kao što su jedriličarske utrke, wakesurfing, skijanje na vodi i više, quatix 7 Pro također omogućuje korisnicima praćenje načina na koji se kreću s više od 30 profila aktivnosti, uključujući trčanje po stazama, planinarenje, golf i više. Vrhunske fitness funkcije kao što su VO2 max, rezultat izdržljivosti i rezultat na uzbrdici mogu pomoći korisnicima da ostanu u formi, dok uvidi u wellness poput naprednog praćenja spavanja i Pulse Ox mogu pomoći korisnicima da bolje razumiju svoje tijelo3.

Kao i mnogi Garmin pametni satovi, quatix 7 Pro je prepun povezanih funkcija kao što su pametne obavijesti, pohrana glazbe za slušanje bez telefona, Garmin Pay beskontaktno plaćanje i više.

Sada dostupan, quatix 7 Pro ima preporučenu maloprodajnu cijenu od 999,99 eura.

1Do 16 dana u načinu rada pametnog sata; do 30 sati u GPS načinu

2Zahtjeva uparivanje s kompatibilnim pametnim telefonom koji se nalazi unutar dometa mobilnih tornjeva

3Ovo nije medicinski uređaj i nije namijenjen za korištenje kod postavljanja dijagnoze ili praćenja bilokojeg medicinskog stanja; Garmin.com/ataccuracy. Pulse Ox nije dostupan u svim zemljama.

CONVERSATION