F 3. sezona serije Sisi premijerno na programu Epic Drama Politička previranja i roditeljski izazovi epskih razmjera - Totally Glamourous

3. sezona serije Sisi premijerno na programu Epic Drama Politička previranja i roditeljski izazovi epskih razmjera

 

Pred vratima nam je dugo očekivana treća sezona serije Sisi. Epic Drama premijerno će prikazati prvu epizodu 27. prosinca. Ova će se sezona usredotočiti na složena politička previranja u Europi i veliki osobni sukob za Sisi i Franju.

Njihov sin, prestolonasljednik Rudolf, navršava devet godina. Nakon proglašenja republike u Francuskoj i nezadovoljstva koje se širi regijom, Franjo shvaća da Rudolf mora rano krenuti na vojnu obuku te se pripremiti da bude snažan i sposoban vladar. Međutim, Sisi uviđa i osjetljivu stranu svojeg sina i boji se da neće moći podnijeti nemilosrdnu obuku.

Ova najnovija sezona snimana je u raznim zemljama diljem Europe, no ne nužno u onima koje biste očekivali. U ovoj sezoni Sisi i Rudolf bježe u južnu Francusku uz pomoć francuske fotografkinje Alme, koju glumi Deniz Orta. Međutim, scene koje se zbivaju u Francuskoj zapravo su snimljene u Hrvatskoj. Glumci i televizijska ekipa proveli su pet dana u Hrvatskoj, a sve scene u „francuskom“ selu i na plaži snimane su ondje. Među lokacijama snimanja bili su Trsteno, Zaton i jedna plaža u Konavlima.

Ove sezone upoznajemo i mnoštvo novih likova. Među njima je sobarica Walli, koju tumači Pauline Werner, koja je pobjegla iz Pariza nakon pada Napoleona III. Planira pljačku na skorašnjem balu u carskoj palači, što pobudi zanimanje džeparoša Gustava, kojeg glumi Max Hubacher. Postupno se zaljube jedno u drugo, no kada Walli dobije poziv samog cara Franje, njezin odnos s Gustavom je na kušnji.

Jedan od važnih događaja koji se provlači kroz nove epizode je pad Napoleona III. i proglašenje republike u Francuskoj. Zahtjevi za demokracijom sve su glasniji i među austrijskim građanima, što povećava pritisak na Franju i Sisi. U međuvremenu, izgradnja objekata za svjetsku izložbu u punom je jeku. Politički nemiri izazivaju nezadovoljstvo među građevinskim radnicima, što navodi Franju da svojeg prijatelja Grünnea pošalje da se infiltrira među članove pobune i pronađe njezinog vođu. Međutim, Grünne svjedoči nečemu zbog čega počne dvojiti u svoju odanost kruni.


Treću sezonu 
serije Sisi premijerno pogledajte na programu Epic Drama, od srijede, 27. prosinca, u 21:00 sat.

Za više informacija o programu Epic Drama, posjetite www.epicdrama.hr

CONVERSATION