F Bajadera Panettone – neodgodivo dobar blagdanski užitak - Totally Glamourous

Bajadera Panettone – neodgodivo dobar blagdanski užitak


Kad božićni duh uđe u domove i u srca, poželimo da sve oko nas bude sjajno i toplo, poželimo da su nam najmiliji blizu i da sve što vežemo uz blagdane naprosto bude savršeno. A savršenstvo se krije na nekim iznenadnim mjestima, ono može biti zapakirano u fine okuse, primamljive mirise i užitak koji ne želimo odgađati.

 

Jedno takvo proizašlo je iz fantastične suradnje Kraša i poznate zadarske pekarnice Kroštula. Bajadera Panettone već je prošle godine oduševio sve one koji su ga probali pa ove godine dolazi u nevjerojatno ukusnom pakiranju od čak jednog kilograma.

 


Kad dođe trenutak za neodgodivo dobar užitak koji se pronalazi u Bajaderi Panettone, dobro je znati da je put do iznimnog okusa majstorski promišljen. Potrebna su čak četiri dana kako bi se dobio slatki kruh, bez aditiva, proizveden s divljim kvascem, a čije su odlike svježina i trajnost, prozračna struktura koja se topi u ustima i izvrsnost okusa koji pruža nenadmašna Bajadera.  

 

Kraš i Kroštula ujedinili su svoje znanje, ljubav i strpljenje kako bi na blagdanski stol stavili neodgodivo dobar panettone i omogućili momentalni užitak koji se itekako pamti. Bajadera Panettone tu je da se dijeli, poklanja, uveseljava, zahvaljuje, povezuje i bude neodgodivo dobar, za sve užitke koje želimo isti tren.

 

Ovu vrhunsku blagdansku deliciju, koja je idealan ukras na svakom blagdanskom stolu, možete kupiti u Kraševim prodavaonicama diljem Hrvatske, na Kroštulinim prodajnim mjestima i na svim većim prodajnim mjesta Interspara, Konzuma i Kauflanda.

 


O Krašu

Povijest Kraša započinje u Zagrebu, na temeljima tvornice za proizvodnju čokolada Union koja je osnovana 1911. godine kao prvi industrijski proizvođač čokolade u jugoistočnoj Europi. Dvanaest godina kasnije zagrebačko poduzeće Bizjak započelo je s proizvodnjom dvopeka, keksa i vafla, a 1950. godine te se dvije tvornice s još nekoliko manjih proizvođača ujedinjuju pod zajedničkim imenom antifašističkog borca i sindikalista Josipa Kraša. Kraševa je povijest obilježena velikim uspjesima i prekretnicama, među kojima su i titula dobavljača kraljevskog dvora u Beču i Budimu 1913. godine te početak proizvodnje prvih bombona s crtom 1936. godine, najtanje čokolade na svijetu 1938. godine ili prve robne marke na ovim prostorima 1946. godine. Danas je Kraš suvremena kompanija koja se uspješno prilagođava izazovima i zahtjevima tržišta, a svoje poslovanje temelji na najvišim standardima kvalitete, bogatstvu asortimana, prepoznatljivim brendovima i stoljetnoj tradiciji. U sklopu Kraš grupe posluje pet tvornica – tri u Zagrebu, jedna u Osijeku te Mira u Prijedoru, u kojima je zaposleno gotovo 2.000 radnika. Više od polovice ukupne proizvodnje plasira na domaće tržište, dok ostatak izvozi na brojna inozemna tržišta, uključujući države u okruženju, Zapadnu Europu te prekomorska tržišta Australije, Kanade i Sjedinjenih Američkih Država, kao i pojedinih azijskih i afričkih zemalja.

CONVERSATION