F Blagdanska čarolija poznatog britanskog kuhara - Totally Glamourous

Blagdanska čarolija poznatog britanskog kuhara

 

U ponedjeljak 18. prosinca u 13 sati poznati britanski kuhar nas uvodi u čaroliju Božića kroz emisiju „Jamie Oliver: Brzi božićni recepti“.

Ova posebna emisija podijeljena je u dvije epizode koje će nas voditi kroz dva ključna trenutka blagdana: dan Božića i razdoblje između Božića i Nove godine. Jamie donosi zbirku recepata koji će nam pomoći da uživamo u blagdanima bez stresa, štedeći novac i vrijeme, uz nezaboravna jela.

Prva epizoda nas vodi kroz pripremu spektakularne božićne gozbe. Jamie otkriva trikove za savršeno pečenu puricu, nudeći vegetarijansku alternativu koja će zadovoljiti i najzahtjevnije okuse. Ne zaboravlja ni na priloge, pa dijeli recepte za nadjev koji će oduševiti sve goste za stolom. S trikovima za hrskavo pečenje i ukusno povrće, Jamie nam omogućava da priprema za blagdanski ručak bude brza i jednostavna.

U drugoj epizodi Jamie nas inspirira da pretvorimo preostale sastojke u nova jela. Recepti su prilagođeni za slavlje s prijateljima ili opušteno vrijeme s obitelji.

PROČITAJTE: Uz njih smo plakali i smijali se - Ovo su najgledanije turske serije

Prije nego što nas je očarao svojim receptima, Jamie je prošao dug put od odrastanja u obiteljskom restoranu u Essexu do statusa najpoznatijeg britanskog kuhara. Jamiejeva kuhinja postala je globalni hit, osvajajući srca gledatelja u više od četrdeset zemalja. Osim što je poznat po svojim gastronomskim dostignućima, Jamie je i humanitarac koji se posvetio podučavanju mladih te izgradio uspješnu dobrotvornu organizaciju.

Emisija koju pratimo ovih blagdana "Brzi božićni recepti" nam obećava, ne samo ukusne trenutke za blagdane, već i inspiraciju koja proizlazi iz bogatog iskustva jednog od najvećih kulinarskih majstora današnjice.

Uz Jamieja kuhamo na 24Kitchen kanalu od 18. prosinca, s početkom u 13 sati.

CONVERSATION