F H&M STUDIO - STIŽE NOVA ROMANTIKA ZA BLAGDANE - Totally Glamourous

H&M STUDIO - STIŽE NOVA ROMANTIKA ZA BLAGDANE

 Skulpturalni korzeti, donje rublje s najfinijim detaljima i profinjeni krojevi - to je ono što je u trendu u blagdanskoj  capsule H&M Studio kolekciji.

 

Povratak osnovama mode - korzetima, donjem rublju i krojevima najavljuje novu zavodljivu eru večernjeg odijevanja. Nadahnuta pametnom konstrukcijom donjeg rublja iz starijih razdoblja i sirovim strukturama  arhitektonskog stila, kolekcija nudi i statement haljine i sofisticirana odijela.

S gracioznim siluetama od senzualne svile i čipke, te nježnom paletom boja, kolekcija

H&M Studio dostupna je od 7. prosinca na web stranici hm.com.

 

„Bezvremensko odijevanje i postojan osjećaj sofisticiranosti definiraju H&M Studio blagdansku capsule kolekciju. Htjeli smo se poigrati s korzetima, ali i oživjeti omiljene stilove kao što su slip haljina i skulpturalni blejzer, koji su izrađeni od izdržljivih tkanina koje lijepo stare i oduševljavat će i uzbuđivati godinama koje dolaze,"

kaže Ann-Sofie Johansson, voditeljica ženske odjeće dizajner i kreativni savjetnik u H&M-u.


Ključni komadi su velika balska haljina od tila u dramatičnoj crvenoj boji, večernja haljina od ružičaste čipke i blistava mrežasta mini haljina. Crne hlače ukrašene su mrežastim detaljima koji se kombiniraju sa korzetom i ležernim, komotnim blejzerom, a tu je i srebrna slip haljina i crni kaput koji pokriva gležnjeve.

 

„Poetična i senzualna, ova karakteristična kolekcija balansira ženstvene haljine od čipke, tila i svile sa muževnijim, oversized krojevima“,

kaže Kathrin Deutsch, dizajnerka kolekcije za H&M Studio.


Primamljive teksture susreću se sa tkaninama vrhunskog kvaliteta od kojih je većina napravljena od održivijih materijala. Najvažniji materijali su: organska svila, reciklirana vuna, Lenzing EcoVero™ viskoza i šljokice napravljene od recikliranog poliestera.

  

 

Deset godina H&M Studio

H&M Studio je H&M-ova najfokusiranija modna kolekcija. Pokrenute 2013. godine, Studio kolekcije razvili su H&M dizajneri u studiju brenda u Stockholmu. Ovaj H&M Studio obilježava 10 godina i novo poglavlje za ovu limitiranu kolekciju, koja je ranije izlazila dva puta godišnje. Od ove sezone H&M Studio će sadržavati novi kreativni okvir koji će uključivati nekoliko kolekcija i limitiranih izdanja godišnje.

CONVERSATION