F Lykke otvorio novi gift shop u City Centru East - Totally Glamourous

Lykke otvorio novi gift shop u City Centru East

Lykke, poznati brend hrvatskog nakita, otvorio je svoje drugo prodajno mjesto, čarobni gift shop smješten u srcu City Centra East na etaži -1. Ovaj izniman projekt za izradu osmislila je talentirana arhitektica Tina Biloglav i Studio Tinel.

Lykke gift shop je mirisna oaza prepuna najljepših poklona i unikatnog personaliziranog nakita. Inspiriran ljepotom sezonskih radosti, Lykke donosi poseban koncept koji će očarati posjetitelje.

Očekuje vas iznimna ponuda koja će zadovoljiti svaki ukus. Osim prepoznatljivog Lykke nakita, na raspolaganju će biti i Risis nakit, izrađen od pravih cvjetova orhideje, te Royal Gardens ukrasne kutije s ružama i Lykka nakitom. Tu su i The Golden Spartan kozmetika za muškarce, Odeata keramičke božićne šalice i posudice za nakit, Starsilk svilene jastučnice, Jou Jou kozmetika za žene i drugi poznati brendovi koji garantiraju vrhunsku kvalitetu i originalnost.

Lykke posebnu pažnju posvećuje prilagodljivom pristupu kako bi osigurali da svatko doživi potpuno jedinstveno iskustvo, potičući sva osjetila. Napravljen s pažljivom izradom od visokokvalitetnog kirurškog čelika, ovaj hipoalergeni nakit prilagođava se čak i najosjetljivijoj koži. S obzirom na raznolike opcije, možete odabrati duljinu lančića, vrstu medaljona ili čak personalizirati svaki komad gravurom, čineći ga apsolutno jedinstvenim - baš poput osobe koja će ga nositi. Lykke nakit nije samo savršen dodatak za svakodnevne kombinacije, već istovremeno elegantan i funkcionalan za svečane i svakodnevne prigode.

Lykke nakit je, osim na novootvorenoj lokaciji, moguće pronaći i na webshopu te na adresi Petrinjska 28.

CONVERSATION