F Najljepši komadi u kojima ćete zablistati za Novu godinu - Totally Glamourous

Najljepši komadi u kojima ćete zablistati za Novu godinu

 


Blagdansko raspoloženje je već dugo u zraku, a nakon Božića vrijeme je da se pripremite za najluđu noć u godini. Osim lokacije i društva s kojim ćete slaviti Novu godinu, potrebno je osmisliti i dobar outfit u kojem ćete uživati cijelu noć. Kolekcije popularnih brendova već su prepune idealnih komada raznih boja i uzoraka, a u fokusu su zlatna, srebrna i nezaobilazne šljokice. Na kraju je važno samo jedno - da se osjećate posebno i zablistate u savršenom outfitu. 

Ovo je noć u kojoj je dopušteno sve pa tako se možete poigrati i kombinirati nespojivo. Najpopularnija opcija je haljina, a na vama je samo da odabere kroj koji vam odgovara. Kako je ove sezone sve u znaku šljokica, predlažemo da odaberete mini haljinu upotpunjenu glitter detaljima, a odličan izbor je i suknja koju možete kombinirati s elegantnim topom. Model s kojim nema greške je mini crna haljina, a dodatno ju začinite efektnim štiklama na visoku petu. 

Za nešto elegantniju proslavu birajte midi satensku haljinu i klasične salonke, a slavite li Novu godinu na otvorenom, obavezna je topla bunda ili kaput. Modne kombinacije naglasite efektnim nakitom ili torbom koja će dodatno istaknuti vaš outfit, a ove sezone popularne su torbice s glitter i metalik detaljima. Nemojte zaboraviti na kvalitetno donje rublje koje će vam pružiti osjećaj samopouzdanja, a za sreću i ljubav u nadolazećoj godini odličan izbor je ono u crvenoj boji. 

Dočekajte Novu godinu sa stilom! Inspiraciju za nezaboravne outfite potražite u kolekcijama brendova Replay, ALDO, Palmers, Zlatarna Dodić, De Rigo (Police, Fila, Yalea, Furla, Philipp Plein), Guess, Designer Outlet Croatia (Patrizia Pepe, Ted Baker, Hugo Boss, Desigual, Galileo, Europa 92, Five Star Fashion).

CONVERSATION