F Ne propustite vrhunski kulturni doživljaj na Adventskoj fjeri! - Totally Glamourous

Ne propustite vrhunski kulturni doživljaj na Adventskoj fjeri!

 

Ove subote, 16. prosincau 12 sati na Adventskoj fjeri - Kolura Zvončac, Porsche Hrvatska Splićankama i Splićanima poklanja nastup akademskih glazbenica Marije Kačić na violončelu i Tanje Čudine na violini.

Širok repertoar ovih vrhunskih glazbenica - u angažmanu u Orkestru Hrvatskog narodnog kazališta Split - ne sastoji se samo od djela klasične glazbe već i drugih glazbenih žanrova, uključujući bogat izbor evergreen hitova 20. stoljeća, filmske glazbe, valcera i tanga koji će donijeti duh Božića i opuštenog blagdanskog veselja na omiljenu adventsku pozornicu pod Marjanom.

Marija i Tanja osvojile su brojne nagrade na regionalnim i državnim natjecanjima komorne glazbe, a stekle su i značajnu afirmaciju na stručnim seminarima koje su organizirali neki od najeminentnijih glazbenih mentora u Europi.

U Porscheu vjerujemo kako uspjeh tvrtke i društvena odgovornost moraju djelovati zajedno i kako ne idu jedno bez drugog. Kao tvrtka, uvijek smo prihvaćali svoju društvenu odgovornost. To je obveza koja je iznimno bila bitna kroz povijest i koja je danas sastavni dio naše kulture. Budući da želimo doprinijeti brižnijem, održivijem i osvještenijem svijetu, cilj nam je ne samo postaviti mjerila u poslovanju s luksuznim automobilima, već ostaviti dugotrajan pozitivan utjecaj u regijama i zemljama u kojima poslujemo.“ - poručila je Silvija Berger, brand menadžerica Porschea, naglasivši kako žele, uz suradnju s Hrvatskim narodnim kazalištem u Splitu, umjetnost učiniti dostupnom svima zbog čega će biti i sponzori Novogodišnjeg koncerta HNK Split.

Organizatori Adventske fjere pak kažu kako im je namjera stvoriti zaokruženu ponudu koja će privući sve ljude dobre volje:

Kulturne manifestacije svakako su važan aspekt ponude zone Kolur-Zvončac koji dodatno osnažujemo svakom novom manifestacijom. Jako smo zadovoljni suradnjom s Porsche Hrvatska i HNK Split, a sigurni smo kako će se ista nastaviti i u budućnosti, na zadovoljstvo svih.“

Dodajmo kako će se, za vrijeme nastupa Marije Kačić i Tanje Čudine , na Adventskoj fjeri održavati i Dječja radionica izrade snježnih kugli pod vodstvom Kazališta tvornica lutaka, od 11 do 13 sati, što će zaokružiti, uz autohtonu gastronomsku ponudu, čarobnu blagdansku atmosferu za cijelu obitelj.

Bolja pozivnica za subotu, ljubiteljima kvalitetne glazbe, vjerujemo, nije ni potrebna, a cjelokupan program Adventske fjere možete pronaći na Facebooku i Instagramu.

CONVERSATION