F Odabrani dobitnici Konzumovog natječaja Najbolje iz Hrvatske - Totally Glamourous

Odabrani dobitnici Konzumovog natječaja Najbolje iz Hrvatske

 

Povjerenstvo koje čine predstavnici Konzuma, pojačano stručnim sportskim znanjem našeg proslavljenog vaterpolista Josipa Vrlića, odabralo je dvanaest projekata koji su ne samo zadovoljili tražene uvjete, već su se kroz svoje sportske inicijative istaknuli u odnosu na druge prijavitelje. Njihovu realizaciju Konzum će podržati s ukupnim fondom od 50 tisuća eura koji se po prvi puta dodjeljuju kroz natječaj Najbolje iz Hrvatske. Povjerenstvo je ocjenjivalo kvalitetu projekata, kao i kvantitativne pokazatelje uspješnosti, utjecaj na lokalnu zajednicu i potencijal daljnjeg razvoja, a odabrani projekti sportskih klubova i udruga koji rade s djecom predškolskog, osnovnoškolskog i srednjoškolskog uzrasta su sljedeći:

 1. HAŠK Mladost, Međunarodni turnir „Red Card for Diabetes“ DiaEuro Junior

 2. Triatlon klub MatuljiPrikolica većih prilika za više uspjeha

 3. Sportsko-penjački klub MarulianusRazvoj sportsko-penjačke infrastrukture

 4. Plivački klub Natator, Od malih nogu do velikih ciljeva

 5. Udruga za sport, rekreaciju i ples Geronimo OsijekDance Fest - plesno natjecanje

 6. Judo klub Black Belt BB, Nabava rekvizita za mlade natjecatelje judo kluba Black Belt BB Zagreb

 7. Tenis i golf klub Moslavina, Program sportske igraonice, pred tenisa i mini tenisa za predškolsku djecu i djecu s posebnim potrebama

 8. Košarkaški klub Zamet, Košarkaški vrtić „Zamet“

 9. Nogometni klub Olimp, Olimpovi mladi zvjezdani nogometaši

 10. Veslački klub Istra, Obnova plovnog parka – nabava čamaca za veslače mlađih uzrasta

 11. Teniski klub BelišćeTenis za sve

 12. Ženski nogometni klub Osijek, Škola nogometa – Princeze u kopačkama

Veseli nas ovako veliki broj prijava jer nam to govori da postoji potreba i želja za usvajanjem pozitivnih životnih navika na najbolji mogući način – bavljenje sportom. Inicijativa poput ovog natječaja pruža nam izvrsnu priliku da podržimo zdrav način života, posebice među mlađim generacijama i budemo vjetar u leđa svima koji potiču aktivnost naspram sjedilačkog načina života. Zahvaljujem svim sudionicima te čestitam onima čiji su projekti odabrani. Veselimo se novim suradnjama“, izjavila je Dunja Delić, direktorica Sektora marketinga Konzuma.

Sportski klubovi i udruge na natječaj su se mogli prijaviti putem online prijave od 26. listopada do 23. studenoga te pokazati vrijednost samog projekta, a u navedenom roku zaprimljeno je čak 460 prijava.

Detaljnije o rezultatima natječaja potražite na web stranici Konzuma

CONVERSATION