F Otkrivamo proizvode koji se nalaze na našoj beauty wish listi! - Totally Glamourous

Otkrivamo proizvode koji se nalaze na našoj beauty wish listi!

 

Većina nas ima svoju uobičajenu beauty rutinu, koju povremeno proširimo samo u posebnim trenutcima kada na raspolaganju imamo više vremena. No, nedavno smo otkrili proizvode koji će zbog svojih impresivnih rezultata zasigurno postati ključni dio naše svakodnevne beauty rutine.

Prvi na našoj listi su inovativni beauty rolleri koji su zaslužni za lifting, učvršćivanje i podizanje tonusa lica, čime se usporava proces starenja kože. Baš kao i mišići u tijelu, mišići lica s godinama gube svoju elastičnost. Korištenjem beauty rollera, potičemo pokretljivost mišića, a gotovo trenutno se može primijetiti efekt liftinga. S obzirom na svoju jednostavnost, mogu se koristiti bilo kada i bilo gdje, a dovoljno je izdvojiti tek 5 minuta u danu. Svakodnevnim korištenjem beauty rollera, mišići lica se postepeno učvršćuju, a učinak liftinga postaje dugotrajan.

Liftmie Premium Beauty Roller

Liftmie Gold Plated Massager

Liftmie Germanium Beauty Roller

Sljedeći beauty gadgeti koji se s pravom nalaze na našoj wish listi su Ice globes masažne kuglice. Kako im samo ime kaže, riječ je o hladnim masažnim kuglicama, a idealne su za korištenje odmah ujutro nakon buđenja jer smanjuju natečenost i poboljšavaju izgled podočnjaka. Hladnoća je ključ očuvanja zategnute, glatke i sjajne kože, a to znaju i poznati supermodeli, Bella Hadid i Linda Evangelista koje svako jutro izlažu svoje lice hladnoj masaži.

Liftmie Ice Globes, Pink

Liftmie Ice Globes, Prozirne

Zadnji na našoj listi je Gua Sha, masažer izrađen od prirodnog zelenog aventurina. Krije drevnu tajnu njege kože, a zaslužan je za pomlađivanje i prikrivanje tragova starenja. Njegovo nježno djelovanje potiče cirkulaciju i limfnu drenažu, osvježava kožu lica te smanjuje pojavu finih linija i bora. Rezultat je ujednačena, blistava i zdrava koža lica. Preporučuje se uvrstiti ga u dnevnu njegu, a idealno u vrijeme tuširanja dok je koža mokra ili nakon nanošenja kreme te seruma.

Liftmie Gua Sha

Ove beauty proizvode možete pronaći unutar Medikor Beauty webshopa, ili u Medikor health & beauty prodavaonici u Zagrebu na adresi Tratinska ulica 58, kao i u specijaliziranim prodavaonicama diljem Hrvatske.

Otkrijte više o benefitima uključivanja masaže lica u svoju svakodnevnu beauty rutinu na Liftmie Instagram i Facebook profilu.

CONVERSATION