F Preuređena H&M trgovina u Arena Centru oduševila prvim H&M Home odjelom u Hrvatskoj - Totally Glamourous

Preuređena H&M trgovina u Arena Centru oduševila prvim H&M Home odjelom u Hrvatskoj

 

H&M, renomirani modni trgovac, obilježio je značajnu prekretnicu velikim ponovnim otvaranjem svoje novouređene trgovine u Arena Centru u Zagrebu u petak, 15. prosinca. Preuređena trgovina predstavila je najnoviju zimsku kolekciju, te dugo očekivani i prvi H&M Home odjel u Hrvatskoj – savršeno odredište za uređenje doma i blagdansko darivanje.

Proslavljajući dugo iščekivano ponovno otvaranje, H&M je poželio dobrodošlicu modnim entuzijastima i ljubiteljima uređenja doma s posebnom ponudom od -20 % popusta na artikl po njihovom izboru, koja vrijedi samo za petak, 15. prosinca. Dodatno, svim kupcima na raspolaganju je jedinstvena usluga pakiranja poklona za sve kupnje, uz zvuke posebnog blagdanskog DJ seta za pojačanje blagdanskog ugođaja.

Najveća novost tijekom velikog ponovnog otvaranja bio je elegantni i prozračni H&M Home odjel, koji se sada može pohvaliti vlastitim namjenskim ulazom, povećavajući ekskluzivnost kupovnog iskustva. Unutar ovog prostranog odjela posjetitelji su se susreli s bogatim izborom blagdanskih ukrasa, asortimanom za uređenje doma i posuđem. Izložbeni elementi pažljivo vode posjetitelje kroz raznoliku ponudu stilskih i pristupačnih artikala, uključujući udobne deke, dječju odjeću i elegantno posuđe. Ovaj dobro organizirani prostor ne samo da je poslužio kao izvor inspiracije, već je također pružio prikladno odredište za kupovinu za kupce koji traže ideje za blagdanske darove i blagdansko dekoriranje doma.

Osim očaravajućeg svijeta H&M Home-a, trgovina H&M u Arena Centru poziva kupce da istraže svoj osobni stil uz široku i elegantnu ponudu modnih izbora za žene, muškarce i djecu. Aktualna zimska kolekcija prikazuje najnovije trendove i ključne komade za aktualnu sezonu, dizajnirane da nas griju i drže u trendu tijekom hladnih mjeseci.

CONVERSATION