F Prvi Lunilou Dućan Otvara Vrata na Prestižnoj Lokaciji Kaptol Centra - Totally Glamourous

Prvi Lunilou Dućan Otvara Vrata na Prestižnoj Lokaciji Kaptol Centra

 

S ponosom najavljujemo otvorenje prvog Lunilou dućana na ekskluzivnoj lokaciji Kaptol centra. Ovo otvorenje predstavlja značajan korak za brend Lunilou, koji se ističe svojom posvećenošću modnoj održivosti i inovativnom pristupu u svijetu maloprodaje.

Lunilou je brend posvećen kreiranju odjeće i proizvoda koji su ne samo estetski privlačni, već i etički proizvedeni. Sa snažnim fokusom na održivost, Lunilou koristi materijale koji su ekološki prihvatljivi i promiče prakse koje minimiziraju utjecaj na okoliš. Ova filozofija se odražava u svakom aspektu njihovog poslovanja, od dizajna do proizvodnje, a sada i u dizajnu lunilou prvog dućana.

Na svečanom otvorenju, Izabel Kovacic, osnivačica Lunilou, izrazila je svoju zahvalnost: "Ovaj trenutak predstavlja kulminaciju mnogih godina rada, strasti i posvećenosti. Želim se od srca zahvaliti svim našim vjernim kupcima i nevjerojatnom timu koji je omogućio ovaj san. Bez vaše podrške, naša vizija modno održivog svijeta ne bi bila moguća."

Dizajn interijera, djelo arhitektice Ive Pauzar, odražava izuzetan osjećaj za stil i prirodu. Neutralni tonovi i sirovi materijali poput drva i kamena stvaraju topao i pozivajući ambijent. Svojim talentom, Iva Pauzar je stvorila prostor koji je istovremeno modern i prirodan.

Svečanost otvorenja privukla je mnoga poznata lica i prijatelje Izabel, čime je dodatno istaknuta važnost i prestiž ovog događaja. Dizajn interijera Ive Pauzar, i impresivan "photo wall" Josipe Skoblar iz JS Ateliera, samo su neki od elemenata koji su upotpunili ovu iznimnu večer.

Glazbenu notu večeri postavio je Marko Tolja svojim izvedbama, čime je doprinio stvaranju nezaboravne blagdanske atmosfere.

Lunilou dućan u Kaptol centru simbolizira spoj umjetnosti, dizajna, mode i održivosti, nudeći jedinstveno iskustvo kupovine koje prelazi granice tradicionalnog retaila.

Pozivamo vas da posjetite ovaj jedinstveni prostor i sami doživite lunilou viziju održive mode.

CONVERSATION