F Radionice izrade jaslica, pjenušac i riblji specijaliteti za Badnjak, Trap tulum na Štefanje, najluđi tulum za djecu uz “Kišne razdragance” i doček Nove godine - Evo što vas sve očekuje na Ledenom parku u narednim tjednima! - Totally Glamourous

Radionice izrade jaslica, pjenušac i riblji specijaliteti za Badnjak, Trap tulum na Štefanje, najluđi tulum za djecu uz “Kišne razdragance” i doček Nove godine - Evo što vas sve očekuje na Ledenom parku u narednim tjednima!

 

Zagreb, 19. prosinca 2023. godine: 4. Adventska nedjelja kuca na vrata! Ususret Božiću, u trećem tjednu zagrebačkog Adventa, Ledeni park pripremio je pregršt veselih aktivnosti za sve uzraste. U srijedu, 20. prosinca 2023. godine s početkom u 18:30 sati posjetitelji ponovo mogu uživati u reprizi klizačke revije na ledu “Moj Zagreb tak imam te rad”, dok se u subotu 23. prosinca i na sam Badnjak, 24. prosinca održava radionica za djecu “Izradi svoje jaslice” u suradnji s Muzejom grada Zagreba. Posjetitelji će moći uživati u već tradicionalnoj zdravici i društvu najmilijih, uz odličan DJ božićni program te nastup dječjeg zbora Kikići.

Osjetite pravi duh Božića na Ledenom parku

Zagreb se odjenuo u bajkovito blagdansko ruho, cijeli grad obasjan je tisućama šarenih lampica koje plešu po zgradama i drveću, stvarajući čaroliju u svakom kutku. Božićni ukrasi blistaju na izlozima trgovina, a mirisi kuhanog vina, slasnih kobasica i toplih kolača mame prolaznike sa svakog ćoška. Treći tjedan zagrebačkog Adventa obilježit će vesele aktivnosti za Badnjak kao i pripreme za Silvestrovo i novu godinu.

Uvertira u najveseliji tjedan na Ledenom označit će repriza klizačke revije na “Moj Zagreb tak imam te rad” u srijedu, 20. prosinca 2023. godine s početkom u 18:30 sati.

Program za Badnjak i Štefanje

Radionica “Izradi svoje jaslice"

Već u subotu, 23. prosinca 2023. godine održat će se prva od dvije planirane radionice “Izradi svoje jaslice” koja se provodi u suradnji s Muzejom grada Zagreba. Druga radionica planirana je na sam Badnjak, 24. prosinca 2023. godine, a obje će se održati u terminima od 11 do 12 i 12 do 13 sati. Sudjelovanje na radionici je besplatno za sve mališane stoga se pozivaju roditelji da dovedu svoju djecu kako bi uživala u blagdanskom ozračju i kreativnom stvaralaštvu. Izrađene jaslice mališani mogu potom ponijeti kući i staviti pod bor. Uz to, uz kupnju karte za klizanje, dobivate i kupon s popustom na ulaznicu u Muzej grada Zagreba u kojem do 7. siječnja možete pogledati izložbu jaslica “POVEZANI PORUKOM”, u povodu 800 godina prvog prikaza jaslica sv. Franje Asiškog. Izložene su jaslice iz više europskih zemalja: Češke, Poljske, Slovenije i Hrvatske.

Za to vrijeme roditelji mogu prošetati parkom, klizati, uživati u odličnom božićnom DJ programu i ugostiteljskoj ponudi, kušati neke od popularnih toplih koktela i punčeva, a na svim kućicama na Ledenom parku za Badnjak pjenušci će se prodavati po happy hour cijeni.

Program za Badnjak počinje u 10 i završava u 17 sati.

Nastup dječjeg zbora Kikići

Na Badnjak vas očekuje i nastup dječjeg zbora Kikići s početkom u 11:30 sati. Zbor ove godine slavi 25. rođendan a čini ga stotinjak članova u dobi od 3-15 godina. Njihovi su spotovi redovito vrlo visoko pozicionirani na Top listi Dječje tv, a njihove se pjesme koriste i kao edukativan materijal u vrtićima i osnovnim školama širom Hrvatske kao i izvan nje.

Ne propustite božićne pjesme u izvedbi veselih dječjih glasova, koji će dodatno obogatiti blagdansku čaroliju na Ledenom parku

Špiro&Tej - nove zvijezde na glazbenoj sceni

Na Štefanje, u 19 sati, održat će se koncert mladih zvijezda glazbene scene. Špiro&Tej razveselit će vas svojim novim hitovima, koji se temelje na hip hopu, uz otklon ka popu, a koje bi se uskoro trebale često moći čuti i u radijskom eteru. Njihov iskreni narativ pršti humorom opisujući svakodnevicu svojih vršnjaka bez pompoznosti. Špiro&Tej bit će prava glazbena poslastica za nove i stare generacije, a koncert će se održati na terasi vidikovca.

Doživite pravu ledenu čaroliju

subotu, 23. prosinca od 10 do 12 te potom od 18 do 20 sati posjetitelji ponovo mogu klizati s Ledom Medom, dok od 16 do 23 sata mogu uživati u Ledo experience zoni i doživjeti pravu ledenu čaroliju i to ulaskom u Ledov kamion na -22 °C.

Sve to s DJ pulta prati bogat glazbeni program u ritmu najljepših božićnih pjesama, a tu je naravno i bogata ugostiteljska ponuda koja se proteže uzduž klizališta.

Happy hour i radno vrijeme Ledenog parka za blagdane

Na Badnjak, 24. prosinca, Ledeni će park biti otvoren od 10 do 17 sati, a posjetitelje očekuje happy hour na ledu od 16 do 17 sati.

Na sam Božić, Ledeni će park otvoriti svoja vrata već u 11 sati te okupiti građane u čaroliji darivanja, čestitarenja i prepričavanja blagdanskih dogodovština, kao i one željne klizanja prije ili poslije blagdanskog ručka. Na Štefanje, Ledeni park otvoren je od 10 do 23 sata.

Veselo Silvestrovo - najluđi dječji doček Nove godine s Ivankom i Mrletom!

Na staru godinu, 31. prosinca 2023. godine najmlađe posjetitelje očekuje nešto doista posebno, tulum za djecu pod nazivom "Kišni razdraganci”. Kišni razdraganci predstavljaju nastavak uspješne slikovnice i CD izdanja s deset pjesama iz 2019., objavljenih pod okriljem Dallas Recordsa. Glazbu ovog kreativnog autorskog dvojca, Ivanke Mazurkijević i Damira Martinovića Mrleta, prati zanimljiva slikovnica koja je nastala iz pera Lane Letović Perčin. Ova vesela družina Kišnih razdraganaca brzo je osvojila srca mališana diljem Hrvatske, donoseći radost i smijeh svuda kamo su kročili.

Nastup se odvija unutar scenografske priče inspirirane likovima iz slikovnice, a djelo su dizajnerice Sunčane Jozić. Mališane očekuje interaktivni doček u podne, tulum kroz ples, igrice i razgovor, a program počinje u 11:30 sati. U podne će biti tradicionalno odbrojavanje, a nakon toga fotografiranje s Ivanom Mazurkijević i Mrletom. Moći ćete i kupiti novu Mrletovu slikovnicu, te stvarno imati ludi doček u podne. Djeco, vidimo se!

Osim programa za djecu tu je naravno i bogat program za odrasle. Organizatori su vam pripremili nezaboravan program i brojna iznenađenja. Vi samo trebate povesti prijatelje i dobro raspoloženje, jer ovo je jedino mjesto u gradu gdje možete uklizati u Novu godinu!

Vidio se na Ledenom!


CONVERSATION