F SEVERINA PO DRUGI PUT U TJEDAN DANA ODUŠEVILA PREPUNI ZAGREBAČKI MINT - Totally Glamourous

SEVERINA PO DRUGI PUT U TJEDAN DANA ODUŠEVILA PREPUNI ZAGREBAČKI MINT

 

Prošlotjedna gužva koja je nastala na dan Severininog koncerta ispred zagrebačkog kluba Mint, dala je naslutiti kako će klub biti premal za sve one koji su željeli prisustvovati najiščekivanijem prednovogodišnjem koncertu ovog popularnog zagrebačkog odredišta. Upravo zato, mnoge je razveselila vijest o drugom, dodatnom, datumu Severininog koncerta. Sinoć je tako, pred ponovno rasprodanim klubom, uz stihove 'Ovo će biti dobra noć, predosjećam' Severina još jednom izašla pred goste Minta, među kojima je bio i Luka Modrić sa suprugom Vanjom, dok su neki, samo zbog koncerta, došli čak i iz Beograda.

Kao i uvijek do sada, Severina je i ovog puta, za oba nastupa u Mintu, pripremila poseban repertoar, koji uključuje pjesme koje ne izvodi često na koncertima. No, zbog specifičnog ambijenta kluba, pjesme poput 'Tridesete', 'Imaš pravo', 'Ostavljena', 'Pogled ispod obrva' te 'Šta me sad pitaš šta mi je', savršeno su se uklopile u atmosferu…

Pred Severinom su i dva novogodišnja nastupa u Crnoj Gori – doček Nove godine na glavnom gradskom trgu u Kotoru te 02. siječnja nastup u hotelu Splendid u Budvi. Nakon toga, slijedi joj nastavak aktualne dvoranske turneje – 10. veljače u Rijeci (Dvorana mladosti) te 13. travnja u Zadru (Športski centar Višnjik).

CONVERSATION