F SHIP Festival preuzima Šibensku adventuru 22.12., nastupa Freekind. nakon svjetskog uspjeha - Totally Glamourous

SHIP Festival preuzima Šibensku adventuru 22.12., nastupa Freekind. nakon svjetskog uspjeha

 

SHIP festival koji je prvi put održan u Hrvatskoj ovog rujna i koji je doveo u Šibenik više od 40 izvođača i 300 glazbenih profesionalaca, idući tjedan preuzima Šibensku Adventuru.
 
Takeover Adventure zamišljen je na najbolji mogući način – koncertom benda freekind. Bend u sastavu hrvatske pijanistice i pjevačice Sare Ester Gredelj i slovenske bubnjarke Nine Korošak Serčič stvorio je hajp oko sebe ne samo s preko 600.000 streamova na digitaliji, već i brutalnim svjetskim uspjehom – suradnjom s članom korejskog benda BTS.
 
U svijetu K-popa, BTS je definitivno broj jedan, a članovi benda svaki za sebe također grade uspješnu karijeru. Sara i Nina uspjele su u onome o čemu sanjaju mnogi – napisale su i producirale čak pet od šest pjesama na novom albumu V-ja, člana BTS-a. Album na kojem su potpisane stigao je na drugo mjesto na Billboard 200 ljestvici, svrstavajući V-ja među najbolje rangirane albume korejskih solo izvođača u povijesti te top liste.
 
Mood koji donosi freekind. definitivno je mood SHIP-a, a 22.12. u 21h preuzet će Šibensku Adventuru na koju bend stiže nakon velike turneje Velikom Britanijom. I sad pravac – veliki Šibenik. A grad Šibenik pokazao se kao veliki, zapravo najbolji mogući domaćin festivala na kojem je na Tvrđavi sv. Mihovila, u Kući umjetnosti Arsen, u klubu Azimut i u Tunelu vajbalo više od 3.000 ljudi u rujnu ove godine.
SHIP je u međuvremenu odlučio u prodaju pustiti “blind” ulaznice, tako da je još samo kratko u prodaji limitirani broj ulaznica za SHIP 2024. Ima nešto u tome da ne znaš što će te dočekati na stage-u dogodine.
 
SHIP 2024 održat će se od 12. do 15. rujna, a jedina garancija da ga nećete propustiti je kupnja ulaznice već sad!
 
KLIKNI ZA BLIND ULAZNICU

SHIP 2023. - OFFICIAL AFTERMOVIE

Sve informacije o SHIP festivalu 2024. pronađite na:
 
WEB // IG  // FB
 
Festival SHIP organizirali su Ured za izvoz glazbe Hrvatska (HUZIPHGUHUIGHUOKU) u suradnji s Javnom ustanovom u kulturi Tvrđava kulture Šibenik, a festival su podržali Ministarstvo kulture i medija RHHrvatska Turistička Zajednica, HDS ZAMP, Grad Šibenik, Turistička zajednica grada Šibenika i Turistička zajednica Šibensko kninske županije.

CONVERSATION