F Stigla je najnovija vampirska opsesija koju obavezno želite pročitati! - Totally Glamourous

Stigla je najnovija vampirska opsesija koju obavezno želite pročitati!

 

Roman “Žeđ” ima sve za čime su čitatelji žudjeli još od “Sumrak” sage. Zmajeve, vukodlake, vještice, vampire i - ljude. Kad se svi oni nađu u divljini Aljaske u prekrasnom gotičkom internatu za učenike s nadnaravnim moćima, dogodi se sve što se treba dogoditi.

"Žeđ" je uzbudljivi fantastični roman za mlade u kojem se uspješno isprepliću akcija i paranormalna romansaTracy Wolff stvara primamljiv svijet u kojem će čitatelji upoznati impresivne likove te uživati u njihovim vješto napisanim interakcijama. Upravo je to adut ovog romana - Wolff briljira u svojim opisima, nudeći atmosferičan prikaz akademije i njezinih stanovnika.

Cijeli se moj svijet promijenio kad sam zakoračila u Akademiju Katmere. Sve je u vezi ovog mjesta i njegovih učenika jednostavno… neobično. Ali, ipak, evo me tu, smrtnice među bogovima – ili čudovištima. Još uvijek ne uspijevam odlučiti kojoj od ovih zaraćenih strana pripadam, ako uopće pripadam ijednoj. Jedino što znam jest da postoji jedna stvar koja ih povezuje – mržnja prema meni.

Ovo je zasigurno posljednje mjesto na kojem želim biti, ali nakon tragične smrti mojih roditelja, i nemam previše izbora. A tu je, naravno, i Jaxon Vega. Vampir sa smrtonosnim tajnama koji stotinama godina ne osjeća apsolutno ništa. No, ima nešto u njemu što me doziva, nešto slomljeno što, ni sama ne znam kako, savršeno pristaje u prazninu u meni samoj. Nešto što bi lako moglo značiti smrt za sve nas…

Nazivan “Sumrakom” za nove generacije, Žeđ, prvi roman u istoimenom serijalu Tracy Wolff, najnovija je vampirska opsesija čitatelja diljem svijeta.

Knjigu „Žeđ“ u izdanju Egmontove biblioteke Puls pronađite u svim knjižarama i na shop.egmont.hr https://shop.egmont.hr/proizvod/zed/Pročitajte nastavak najšašavije priče o kraju svijeta!

Posljednji klinci na zemlji“ – Popularni dječji romani po kojima je Netflix snimio seriju

Zombiji nestaju… Budući da jedu ljudske mozgove, to bi se moglo činiti kao dobra vijest, ali običan ljudski dječak Jack Sullivan je sumnjičav. Često čuje neobičan krik koji kao da priziva zombije – ali kamo i u kakvu (vrlo vjerojatno) zlu svrhu?


Jack, njegovo troje najboljih prijatelja (možda zadnji ljudi na Zemlji) i njihov čudovišni kućni ljubimac Rover riješit će ovu zagonetku. Ali prije toga naići će na mnogo toga čemu se nisu nadali, uključujući divovskog crva, pizzeriju koja je postala okupljalište čudovišta, drevno zlo koje uništava svjetove i jedne bombastične stereo zvučnike.


Može li Jack otkriti zašto zombiji nestaju… prije nego što na red dođu on i njegovi prijatelji?


Zabavna i šašava priča o kraju svijeta! – Publishers Weekly


Knjigu „Povorka zombija“ u Egmontovom izdanju pronađite u svim knjižarama i na shop.egmont.hr https://shop.egmont.hr/proizvod/posljednji-klinci-na-zemlji-i-povorka-zombija/

CONVERSATION