F Aria Mia Loberti x kultna Karite krema - spoj ikona - Totally Glamourous

Aria Mia Loberti x kultna Karite krema - spoj ikona

 

Prije mnogo godina u Burkini Faso, L'Occitaneov osnivač Olivier Baussan svjedočio je njegujućim svojstvima karite maslaca na koži žena koje su ga proizvodile. Vrativši se nazad, zamolio je svoj tim da osmisli optimalnu formulu za njegu kože ruku kao i brigu o zajednicama koje su ga proizvodile. Otad se L'Occitaneov karite maslac proizvodi iz predanih i poštenih organskih izvora pružajući priliku preko 10.000 žena da zarađuju za život. Stoga kultna karite krema nije samo krema, nije samo prepoznatljivo pakiranje - ona je puno više od toga. Ona hrani kožu, zajednice i ekosustave.

Kako se osjećamo ima puno veze s našim rukama

U trenutku mirisne pauze, Karite krema za ruke zaglađuje, njeguje i štiti ruke kao nijedna.Gusta i bogata, brzo se apsorbira i u trenutku vaše ruke pretvara iz suhih u nježne i mekane. Trenutak nanošenja kreme i kratka pauza koju si pritom priuštimo utječe na nas iznutra. Oživljava osjetila i vraća nas u sadašnjost. Pomaže da se osjećamo umireno i nahranjeno, izvana, ali i iznutra.

Receptura koje njeguje više od kože zasluženo uživa kultni status

U svijetu svake tri sekunde netko kupi Karite kremu za ruke**. Provjerena formula štiti kožu ruku poštujući njen prirodan mikrobalans, a čak 96 % sastojaka prirodnog podrijetla djeluje na suhu i jako suhu kožu trenutno je hraneći. Karite - poznat po svojim njegujućim sastojcima, bogat je i omega-6 masnim kiselinama, a L'Occitaneova Karite krema za ruke sadrži čak 20 % karite maslaca.

Vrhunsku učinkovitost dokazuju i izuzetni rezultati zadovoljstva: 97 % osoba izjavilo je da im je koža vidljivo zaglađenija, a 100 % njih uviđa zaštitu kože od dehidracije unutar 7 dana od nanošenja.*

Kultno pakiranje nije se mijenjalo od lansiranja 1993.godine. Nijedna krema nije toliko prepoznatljiva poput ove u aluminijskoj tubi s plavom etiketom! Tube od 150 ml i 75 ml izrađene su od 95 % recikliranog aluminija koji se ponovno može reciklirati, dok je njihovo vanjsko pakiranje 100 % reciklirani karton iz šuma.

* Testirano na 29 ispitanika u samo jednom apliciranju. Testirano na 32 ispitanika u samo jednom apliciranju.

** U cijelom svijetu. Cijela 2022. godina (1 siječnja 2022. do 31. prosinca 2022.), Prodaja + Rasprodaja, svi kanali, status i formati svih krema za ruke osim veličina od 10 ml.

Okrunjivanje nove ikone

Isti kvalitetan sastav u novomekološki još naprednijem ruhu novost je koju nam je L'Occitane predstavio u 2024. godini! Karite krema za ruke 30 ml stiže nam u bijelom ruhu. Pakiranje napravljeno od plastike, u jednom komadu, lakše je za prikup i reciklažu – kada potrošite kremu jednostavno ga odložite u PET plastiku. Prelazak na novo pakiranje štedi 369,6 tona CO2 (ekvivalent 4 povratna leta iz Pariza u Sydney) godišnje***. Kruna svega je novi čep - možete ga otvoriti i zatvoriti jednom rukom te ostaje uvijek na svom mjestu! Odlična pogodnost, lakše rukovanje i brže recikliranje. Sve ono što nam je potrebno da zaplovimo u novo razdoblje.

*** Ekonomska klasa, 15 putnika / 33900 km. Izvor - https://rb.gy/ssder ** Na našoj ukupnoj prodaji FG23 i u usporedbi s prethodnih 30 ml (laminirana tuba).

Aria Mia Loberti- prvo zaštitno lice L'Occitanea

Kada osjećamo, možemo spoznati ono neopipljivo i neizrečeno. Oku nevidljivo. Najbolje to zna poznata glumica i spisateljica, borkinja za prava žena - Aria Mia Loberti, zvijezda Netlixove mini – serije ''Sva svjetlost koju ne možemo vidjeti''. Poput protagonistice koju glumi, i Aria ima oštećenje vida što ju ne sprječava da svojim osjetilima, talentom i bezgraničnom znatiželjom pozitivno utječe na svijet oko sebe i mijenja ga nabolje. L'Occitane naglašava poseban ponos suradnjom jer je Aria dokaz da se svi možemo njegovati i napredovati ako prihvatimo vlastitu različitost u odnosu sa svijetom oko sebe.

Pronađite nove proizvode u L'Occitane trgovinama i web trgovini te pratite novosti na službenim društvenim mrežama brenda - Instagramu i Facebooku.

CONVERSATION