F Eucerin DermoPure gel za čišćenje - Totally Glamourous

Eucerin DermoPure gel za čišćenje

 

Kožne nepravilnosti, poput akni, prištića i mitesera, često se pojavljuju tijekom hormonalnih promjena u tijelu, najčešće za vrijeme puberteta. Akne ostavljaju i fizičke tragove na koži tzv. hiperpigmentacije koje mogu trajati i do nekoliko godina uz izlaganje suncu koje pogoršava te simptome. Važno je naglasiti da, bez obzira na fazu života u kojoj se ovo dermatološko stanje pojavljuje, ove kožne nepravilnosti imaju značajan utjecaj na samopouzdanje i samopoštovanje pojedinaca.

POSEBNA NJEGA MASNE KOŽE SKLONE AKNAMA I HIPERPIGMENTACIJI

Intenzitet i trajanje akni i hiperpigmentacija na koži dodatno pojačavaju negativan utjecaj na emocionalno blagostanje. Upravo zbog toga, takvo kožno stanje zahtijeva posebnu pažnju i učinkovite tretmane kako bi se spriječilo daljnje pogoršanje stanja kože. Prilikom odabira dermokozmetičke njege treba birati aktivne sastojke koji uistinu djeluju te su prilagođeni potrebama masne i aknama sklone kože. Također, održavanje redovite rutine ključan je korak u rješavanju nepravilnosti kože.

DERMOPURE GEL ZA ČIŠĆENJE S TROSTRUKIM DJELOVANJEM

Najnovija inovacija Eucerin DermoPure njege je inovativni gel za čišćenje s trostrukim djelovanjem s 2% salicilne kiseline koji je posebno formuliran za borbu protiv nepravilnosti i poboljšanje cjelokupnog stanja kože. Inovativnom kombinacijom antibakterijske salicilne kiseline i AHA/BHA/PHA pilinga smanjuje sjaj i akne te sprječava njihov ponovni povratak, te vidljivo smanjuje hiperpigmentacije uzrokovane aknama pridonoseći ravnoteži tena i postizanju ujednačenog izgleda kože. Aktivni sastojci, u Eucerin DermoPure gelu za čišćenje s trostrukim djelovanjem, djeluju na sam izvor nastanka akni i hiperpigmentacija nastalih na koži te su rezultati vidljivi već nakon 4 tjedna uz redovitu primjenu. Učinkovitost novog Eucerin DermoPure preparata potvrđena je i dermatološkim ispitivanjem gdje je 96% ispitanika potvrdilo njegovo djelovanje, te bi ga uključilo u svoju svakodnevnu rutinu, a njih čak 97% potvrđuje porast samopouzdanja nakon redovnog korištenja.

PROTIV NEPRAVILNOSTI: Antibakterijska salicilna kiselina je sastojak koji se zbog svoje učinkovitosti koristi za liječenje kože sklone aknama. Smanjuje nepravilnosti i čisteći začepljene pore pruža koži svjež izgled.

PROTIV HIPERPIGMENTACIJE: AHA/BHA/PHA piling uklanja mrtve stanice i smanjuje hiperpigmentacije uzrokovane aknama čineći kožu ujednačenijom i glatkom.

PROTIV SJAJA: Temeljito čišćenje uklanja višak sebuma, prljavštinu i šminku, ne isušujući pritom kožu.

Eucerin Dermopure gel za čišćenje s trostrukim djelovanjem, konačno uklanja nepravilnosti, hiperpigmentaciju i sjaj. S ovim novitetom, Eucerin nastavlja pružati visokokvalitetne proizvode za optimalnu njegu kože.

POTPUNA RUTINA ZA SMANJENJE TRAGOVA AKNI

Svima onima koji se suočavaju s kožnim indikacijama, kao što su masna koža, akne i prištići, teže pronalaze idealnu svakodnevnu njegu koja bi im pomogla u postizanju zdrave, čiste i blistave kože. Stoga je ključno dosljedno pratiti svakodnevnu rutinu njege koja obuhvaća čišćenje i njegu. Predstavljamo idealnu Eucerin DermoPure rutinu protiv nepravilnosti i hiperpigmentacija.

ČIŠĆENJE

Kao prvi korak u vašoj svakodnevnoj rutini njege kože očistite lice s Eucerin DermoPure gelom za čišćenje s trostrukim djelovanjem i mlakom vodom. Nanosi se ujutro, kako biste uklonili višak sebuma i mrtve stanice nakupljene tijekom noći, te navečer kako biste u potpunosti uklonili šminku s lica i nečistoće s kože.

DODATNA NJEGA

Ujutro i navečer, nakon čišćenja lica, upotrijebite Eucerin DermoPure Serum s trostrukim djelovanjem, koji svojom formulom s patentiranim thiamidolom sprječava kožne nepravilnosti i konačno rješava problem tragova akni.

SVAKODNEVNA NJEGA

Uslijed izlaganja suncu akne mogu uzrokovati hiperpigmentacije, a zbog korištenja lijekova protiv simptoma akni koža postaje osjetljivija na štetne UV zrake. Stoga kao zadnji korak u njezi masne kože sklone aknama koristite Eucerin DermoPure Protective Fluid SPF 30 koji sprječava tamnjenja tragova akni te pruža dugotrajan, suh i matiran izgled kože.

DERMOPURE POTPUNA RUTINA ZA SMANJENJE TRAGOVA AKNI

Eucerin DermoPure gelu za čišćenje s trostrukim djelovanjem

 • Smanjuje nepravilnosti i čisti pore

 • Smanjuje hiperpigmentacije od akni

 • Za temeljito čišćenje lica i tijela

 • 2% salicilna kiselina, AHA (glikolna kiselina), PHA (glukonolakton)

Eucerin DermoPure Serum s trostrukim djelovanjem

 • Smanjuje hiperpigmentacije i ožiljke od akni

 • Kontrolira sjaj kože

 • Thiamidol, salicilna kiselina, pantenol

Eucerin DermoPure Protective Fluid SPF 30

 • SPF 30 UVA/B zaštita

 • Visoka zaštita od sunca štiti od nastanka hiperpigmentacija

 • Kontrolira sjaj kože

 • Dekandiol, likokalkon A

CONVERSATION