F FOREO VAS ČUVA TOPLIMA CIJELE ZIME, ZAHVALJUJUĆI TERMOTERAPIJI UFO 3 I LUNA 4 BODY UGOĐAJU - Totally Glamourous

FOREO VAS ČUVA TOPLIMA CIJELE ZIME, ZAHVALJUJUĆI TERMOTERAPIJI UFO 3 I LUNA 4 BODY UGOĐAJU

 

Podarite iskustvo potpunog opuštanja s FOREO UFO 3 i njegovom ugodnom termoterapijom, te si priuštite trenutke ugode pod toplim tušem s potpuno novim FOREO LUNA 4 body.

Želite li se razmaziti i uživati u toplini tijekom zime? FOREO UFO 3 je revolucionarni poboljšani tretman lica švedske beauty-tech divizije, a podariti će vašoj koži zdrav sjaj tijekom sivih zimskih dana. Zahvaljujući njegovoj ikoničnoj tehnologiji termoterapije, možete uživati u ugodnom osjećaju topline čak i tijekom najhladnijih dana.

FOREO UFO 3 će pretvoriti vaše iskustvo nanošenja maske na lice u luksuzni tretman s toplinom, pružajući vam sjajan, puniji izgled u nekoliko jednostavnih koraka. Termoterapija, LED svjetla, uključujući toplo crveno LED svjetlo, i umirujuće T-Sonic pulsacije pomoći će vam da duboko u kožu unesete aktivne sastojke maski, ostavljajući vam super hidratizirano lice spremno za najhladnije vremenske uvjete.

Osim toga, ovaj ulog u ljepotu omogućit će vam da uživate u pravom ‘spa’ trenutku iz udobnosti vašeg doma - baš kao što to rade zaljubljenici u FOREO UFO poput Victoria Beckham i Rita Ore.

Uparite FOREO UFO 3 s Manuka Honey Farm To Face Sheet Maskom za dodatnu njegu i hidrataciju zahvaljujući dragocjenom Manuka medu iz Novog Zelanda. Idealno za mirisno i toplinsko zimsko wellness iskustvo!

FOREO UFO 3 je 100% vodootporan, tako da ga možete koristiti čak i dok uživate u opuštajućoj kupki. A dok ste već tu, zašto ne upotpuniti svoju zimsku rutinu njege kože toplim ugođajem posvećenom tijelu? Počastite se opuštajućom kupkom ili tuširanjem u društvu FOREO LUNA 4 body, najnovijom masažnom i piling četkom za tijelo ovog branda.

Mekana i higijenska silikonska površina FOREO LUNA 4 body, u kombinaciji s njezinim fluidnim oblicima i nježnim T-Sonic pulsacijama, odvest će vas na senzorno putovanje posvećeno vašem blagostanju, za tijelo koje je izrazito glatko, zategnuto i puno nove energije.

FOREO zimska beuty rješenja za njegu kože dostupni su na foreo.com, te kod odabranih prodavača poput: Douglas.hrROXbeauty.hrSancta-domenica.hrFabuspot.hr


CONVERSATION