F ZALJUBITE SE UZ NOVU MAC LOVESTRUCK LUCK KOLEKCIJU - Totally Glamourous

ZALJUBITE SE UZ NOVU MAC LOVESTRUCK LUCK KOLEKCIJU

 

Sve je iskreno od srca u MAC-u  ove godine s pomno odabranom selekcijom naših najomiljenijih proizvoda – svi su spremni za darivanje ovog Valentinova uz dodatnu lunarnu novogodišnju sreću. Ciljajte ravno u srce onoga koga volite uz pomoć najprodavanijih proizvoda za lice, oči i usne u potpuno novim i već provjerenim nijansama koje nudi MAC Lovestruck Luck kolekcija.

Inspirirano kineskim novogodišnjim zmajem, svaki proizvod unutar kolekcije možete pronaći u limitiranom pakiranju koje pretvara uzorak zmajeve ljuske u mrežu sićušnih isprepletenih srca.

“Ovo je savršeno doba godine da oduševite svoje prijatelje i voljene osobe ili da jednostavno počastite sebe,” kaže Romero Jennings, MAC Makeup Artistry direktor. "Kolekcija Lovestruck Luck kombinira neke od naših najomiljenijih best-sellera s našim najnovijim inovacijama u savršen dar za privlačenje dobre energije i sreće u nadolazećoj godini."

Isprobajte potpuno novu paletu sjenila za oči s nizom od šest nijansi toplih tonova, a šminku na očima nadopunite hrabrim crnim trepavicama koristeći MAC Stack maskaru u limitiranom chic pakiranju.

Učinite svoje usne neodoljivim i spremnim za poljubce s Lustreglass Sheer-Shine ružom za usne u tri potpuno nove nijanse: Powerfully Potent, Sweeter Cinnamon i Luck Has It. Iskoristite sreću blistavog tena s potpuno novim proizvodom: Molten Metal Highlighter u nijansi Many Moons Aglow. Ovaj svestrani tekući highlighter omogućuje vašoj koži da zaista zrači iznutra. Njegova glatka i elastična formula može se nositi samostalno za blistav sjaj poput zrcala ili ga možete umiješati u tekući puder ili hidratantnu kremu za prilagođeni sjaj.

Za efekt sretno zaljubljenih rumenih obraza tu je rumenilo u potpuno novim nijansama Power To You! i Full Of Wonder, a svima omiljeni Studio Fix Pro Set + Blur Weightless Loose Powder u limitiranom pakiranju zagarantirati će postojanost vaše šminke cijeli dan ili cijeli spoj!


A red eye shadow in a round container

Description automatically generatedA red blush in a round container

Description automatically generated

 

Naša Lovestruck Luck kolekcija poziva vas da budete sretni u ljubavi i zaljubljeni u sreću.

Okušajte se u ljubavi!

 

A group of makeup products

Description automatically generated

 

Kolekcija je dostupna od danas u svim zagrebačkim MAC prodajnim mjestima
(Arena Centar i Ilica 7) te online na fabuspot.hr

CONVERSATION