F Novi Bastille mirisi utjelovljuju val preporoda i energije Francuske - Totally Glamourous

Novi Bastille mirisi utjelovljuju val preporoda i energije Francuske

 bastille

Kao očigledna alegorija slobode, pad i rušenje Bastille, novi parfemi utjelovljuju univerzalni val preporoda i energije, koji se 14. srpnja u Francuskoj slavi glazbom, plesom i vatrometom.

Odabir ovog neobičnog imena za novu francusku parfumerijsku kuću odluka je koja nije donesena proizvoljno. Bastille utjelovljuje želju za pomicanjem granica i isticanjem opravdane namjere da bude dio nasljeđa visokog parfumerstva. Istovremeno je prirodnija, održivija, etičnija i transparentnija, ne gubeći iz vida snove i emocije koje povezujemo s mirisima. S tom kreativnom energijom, brend Bastille je pokrenuo kreiranje mirisa sutrašnjice. Njihovi mirisi plešu u ravnoteži između održivosti i poželjnosti, tradicije i budućnosti, sintetičkog i prirodnog, ženstvenog i muževnog, snage i suptilnosti, doživljaja i pamćenja... Svaki miris Bastille kreiran je sa željom da bude slobodan i autentičan. Kuća Bastille pažljivo bira sastojke koji moraju zadovoljiti stroge kriterije etičke i prihvatljive izvornosti. Transparentnost je ključni pojam i brend ne skriva nijedan sastojak prisutan u formulama mirisa koje su pomno razvili renomirani kreatori. bastille Ovaj stav predstavlja pravu revoluciju u industriji mirisa u kojoj se formule tradicionalno i ljubomorno čuvaju stoljećima. Bastille je 100 % proizveden u Francuskoj – što je sigurno i obaveza brenda s tako simboličnim francuskim imenom! Bastille je 2020. stvorila buntovna mlada Parižanka, a danas ga vode Sophie Maisant i Pascal Hyafil, dvije velike osobnosti luksuzne kozmetičke industrije, koji su uložili svoje znanje, svoju zaraznu energiju i svoju dosljednost u razvoj i rast ovog mladog francuskog brenda. Osim izazova transparentnosti i prirodnosti, Bastille unosi izrazito francusku prkosnu nonšalantnost u stoljetnu tradiciju izvrsnosti visokog parfumerstva.

P A R F U M E U R   D E   L I B E R T É S

Svaki miris odiše svojom slobodom. Mirisi Bastille održavaju težnje, potvrđuju stavove i krase osobnosti, kao poziv da se dogodi čarolija... Bastille kreira mirise u skladu s propisima koji nalažu da mirisi moraju imati najmanje 95 % prirodnih sastojaka da bi se mogli nazvati prirodnim. Izazov koji je Kuća prihvatila zadržavajući poštene prodajne cijene unatoč visokoj cijeni prirodnih sirovih sastojaka koje upotrebljava. Svaki je miris zamišljen s odvažnošću da ostavi elegantan i nijansiran trag, što je rijetko u svijetu prirodnih mirisa. Izazov je to za kreatora mirisa čija je kreativna paleta zapravo znatno sužena i stoga zahtijeva povećanu kreativnost i spretnost da spoji 95 % prirodnih sastojaka sa samo nekoliko sintetičkih molekula, oživljavajući izuzetne akorde i jamčeći dugotrajnu postojanost na koži. bastille Kako bi odgovorio na taj izazov, Bastille surađuje s Kućom IFF-LMR, pionirom u prirodnim i etičkim izvorima mirisnih sastojaka iz cijelog svijeta i zastupnikom održive poljoprivrede, što brendu omogućuje uključivanje sastojaka poštene trgovine u njegove mirise. bastille Formule mirisa Bastille sadrže organski pšenični alkohol koji je prihvatljiviji u zaštiti planete. Koncentracije ovog sastojka u mirisima Bastille variraju od 8 do 15 %. Svi mirisi su veganski i čisti: formulirani su bez negativnog utjecaja na hormonski sustav, bez dodataka otapala, stabilizatora, bojila ili filtara protiv UV zračenja. bastille Mirisi su kreirani u Parizu, izrađeni u Grasseu i punjeni u pariškoj regiji. Neke njihove sastavnice dobavljaju europski partneri; osobito bočice koje se proizvode u Italiji. Ukrašava ih majstor iz područja Val-de-Marne. Vanjsko pakiranje izrađeno je od recikliranog kartona u jednoj pariškoj radionici. Samo su pumpica i mali umetak, koji je potreban da bočica ostane hermetički zatvorena, izrađeni od plastike. Za njih u ovom trenutku nema trajnije zamjene. Kao dokaz predanosti brenda zaštiti prirode, član je pokreta 1 % for the Planet (1 % za planet): za svaki kupljeni miris, Bastille donira 1 % iznosa nevladinoj organizaciji Surfrider Foundation, koja već 30 godina radi na zaštiti oceana. bastille bastille bastille bastille bastille bastille bastille bastille bastille bastille bastille

CONVERSATION