F Novi trio iz Diora za njegu tijela koji ćete obožavati - Totally Glamourous

Novi trio iz Diora za njegu tijela koji ćete obožavati

 

Prošle godine svjetlo dana ugledala je Dior Les Adorables kolekcija s tri mirisne kreacije za njegu i uljepšavanje tijela: pilingom, kremom te svjetlucavim gelom za tijelo. Sada im se pridružuju raskošni gel za tuširanje, umirujuće mlijeko za tijelo i hidratantna krema za ruke, nokte i dekolte. Može li proljeće biti mirisnije?

Zamislite taj osjećaj luksuza kada raspršite parfem i koracima kraljice ušetate u mirisni oblak? Ne morate zamišljati jer upravo tako se nanosi Diorova cvjetna kreacija na bazi vode genijalnog Françoisa Demachyja, J’adore Parfum D'eau, koja nas očarava otkako je nastala 2022. Naravno da nam nekada nije dovoljno raspršiti mirisne kapljice, zato je parfem krajem prošle godine dobio tri njegujuće ekstenzije. A sada stiže novi opojni trio za mirisno proljeće.

Kao i prethodnici, nove Adorables poslastice slave svježe i cvjetne note J'adorea, njegujući kožu i dajući joj senzualan miris. Raskošni gel za tuširanje, umirujuće mlijeko za tijelo i hidratantna krema za ruke, nokte i dekolte upotpunjuju senzualni J'adore ritual njege.

Dior Les Adorables gel za tuširanje

Gel za tuširanje kombinira ritual kupanja s mirisnim trenutcima opuštanja i užitka oplemenjenima cvjetnim notama J'adorea. Infuziran ekstraktom jasmina, obavija tijelo finom, laganim pjenom koja ostavlja kožu svilenkastom i mirisnom.

Dior Les Adorables mlijeko za tijelo

Mlijeko za tijelo hrani i njeguje zahvaljujući formuli sastavljenoj od 92 % sastojaka prirodnog podrijetla obogaćenoj voskom jasmina koji stvara zaštitni sloj na koži te je štiti od isušivanja. Njegova kremasta, umirujuća tekstura hidratizira i njeguje kožu čineći je elastičnijom.

Dior Les Adorables krema za ruke, nokte i dekolte

U praktičnom putnom pakiranju, krema za ruke, nokte i dekolte mirisni je dodir mekoće u bilo koje doba dana. Sastavljena od 97 % sastojaka prirodnog podrijetla, prožeta voskom jasmina i nektarom pamuka, njena hranjiva i hidratantna formula pretvara se u nježnu teksturu koja ostavlja kožu elastičnom i svilenkastom. Naravno, uz cvjetni miris J'adorea.

Kolekcionarska ambalaža

Osim neodoljivog mirisa i formula koje se brinu o koži, Les Adorables kutijice su pravi užitak i za oči. Nježno zaobljena poput savršene perle, zlatna i polirana poput dragocjenih kamenčića, ambalaža za ova tri proizvoda redizajnirana je na luksuzan i održiv način, s prepolovljenom težinom stakla.  

Gel za tuširanje i Mlijeko za tijelo dolaze s mat bijelim poklopcem ukrašenim zlatnim rubom i J'adore logom, a Krema za ruke, nokte i dekolte u profinjenoj bijeloj kutiji s ugraviranim ikoničnim potpisom Christian Dior.

Kao uvod u Adorables svemir, kuća Dior je spojila minijaturne verzije prvih triju kreacija iz kolekcije - Kremu za tijelo, Sjajni gel za tijelo i Sjajni piling za tijelo - u ekskluzivni set dostupan u odabranim trgovinama.

CONVERSATION