F Poznata zagrebačka stomatologinja Tamara Žaja otvorila je novu stomatološku kliniku Le Clinic specijaliziranu za estetiku osmijeha - Totally Glamourous

Poznata zagrebačka stomatologinja Tamara Žaja otvorila je novu stomatološku kliniku Le Clinic specijaliziranu za estetiku osmijeha

 

U zagrebačkom je Centru Kaptol otvorena nova moderna stomatološka klinika Le Clinic, specijalizirana za vrhunsku estetiku osmijeha. Le Clinic svojim pacijentima pruža individualni pristup i visokokvalitetne usluge koje prate vodeće svjetske stomatološke trendove. Le Clinic je osnovala i vodi doktorica dentalne medicine Tamara Žaja, specijalistica stomatološke protetike, koja iza sebe ima bogato dugogodišnje iskustvo u vodećim dentalnim klinikama.

"Želja nam je ljudima vratiti osmijeh na lice. I to onaj o kakvom oduvijek sanjaju. Svoj rad temeljimo na visokoj stručnosti, profesionalnosti, iskustvu i stalnom educiranju tima. Naša najveća snaga leži u individualnom pristupu i potpunoj posvećenosti svakom pacijentu, a najzadovoljniji smo kada novi, lijepi i zdravi osmijesi ljudima podignu kvalitetu života", izjavila je Tamara Žaja, vlasnica klinike Le Clinic.

Sve potrebno za novi osmijeh

Među uslugama koje Le Clinic nudi posebno se ističu dentalna estetika za ravne i blistave zube, implantologija, ortodoncija i estetika lica. Le Clinic na jednom mjestu ima sve što je potrebno za prekrasan novi osmijeh: specijaliste svih grana stomatologije, RTG odjel, kao i stručnjake za estetiku lica. Stomatološka klinika je opremljena i modernom kirurškom salom koja omogućuje zahvate u sedaciji.

U klinici Le Clinic jako paze na detalje, a svoje usluge potpuno prilagođavaju svakom pacijentu, uzimajući u obzir njihove želje i mogućnosti. Takav pristup za pacijente znači zdrav i lijep osmijeh koji neće skidati s lica, kao i novo samopouzdanje za bolji privatni i profesionalni život.

Kvaliteta, estetika i ambijent

Uz čekaonicu koja zrači toplinom i stvara opuštajuću atmosferu, svaki detalj prostora pažljivo je promišljen kako bi se stvorila harmonija između funkcionalnosti i estetike. Da bi se zadržala privatnost korisnika, duž staklene stijene postavljene su mrežaste zavjese u cijeloj duljini, a prema čekaonici je oblikovana staklena opna od poluprozirnog stakla u boji koje propušta svjetlost, a brani direktne poglede. Staklo u tri tona element je koji daje posebnu atmosferu čitavoj čekaonici: stvaraju se različiti tonovi, kretajuće siluete i zanimljivi doživljaji, bez direktnih pogleda u ordinacije. Le Clinic stomatološka poliklinika nije samo mjesto za liječenje zuba, to je oaza mira i ljepote u kojoj se njeguje osjećaj dobrodošlice i brige za svakog pacijenta.

Unutarnje uređenje osmislila je arhitektica Andrea Hržić, vođena željom vlasnice da prostor bude suvremen, s odabranim dizajnerskim i umjetničkim komadima, ali i ugodan kako bi se pacijenti mogli opustiti i kako bi im bilo što ugodnije.

U stomatološkoj klinici Le Clinic koristi se najmodernija tehnologija, kao i najkvalitetniji materijali iz domene estetske stomatologije, stomatološke protetike i implantologije. Sve zahvate iz pojedinih područja stomatologije obavljaju specijalisti za ta područja.

Poklonite sebi osmijeh

Poliklinika Le Clinic nalazi se na prvom katu Centra Kaptol, u šarmantnom dijelu centra Zagreba, između Tkalčićeve ulice i Nove Vesi. U Le Clinic se ulazi direktno s platoa na prvom katu do kojeg vode stepenice s Tkalčićeve ulice.

CONVERSATION