F Hrvatski Telekom ima najbolju ponudu za turiste: Neograničen internet i popust od 30% na vožnju Uberom - Totally Glamourous

Hrvatski Telekom ima najbolju ponudu za turiste: Neograničen internet i popust od 30% na vožnju Uberom

 

Hrvatski Telekom je ponovo pripremio odličnu ponudu koja će oduševiti sve turiste koji ove godine planiraju posjetiti Hrvatsku. Kako bi

SIM kartice aktiviraju se odmah po spajanju na internet, a popust za vožnju Uberom u iznosu od 30 posto dolazi putem jedinstvenog koda SMS porukom i moguće ga je iskoristiti do 31. listopada 2024. godine na bilo koju vožnju po izboru korisnika.

 

Hrvatski Telekom na ovaj način turistima omogućava da ostanu povezani na najboljoj mreži u Hrvatskoj i uživaju u čarima Hrvatske bez razmišljanja o troškovima interneta ili prijevoza. Ponudu Hrvatskog Telekoma odlikuje i fleksibilnost budući da korisnicima nudi mogućnost odabira između eSIM-a i klasične SIM kartice, prilagođavajući se na taj način najrazličitijim potrebama korisnika.

 

Novom ponudom HT pokazuje svoju predanost kontinuiranom unaprjeđivanju korisničkog iskustva i pružanju vrhunske usluge te inovativnih rješenja kako bi turistima omogućio nezaboravan boravak u Hrvatskoj.

 

SIM kartice s neograničenim internetom moguće je kupiti na prodajnim mjestima Hrvatskog Telekoma te prodajnim mjestima naših partnera: Tisak, iNovine, Petrol i INA.

 

Više informacija o ponudi dostupno je na: www.hrvatskitelekom.hr/visiting-croatia

CONVERSATION