F Kraš je drugu godinu zaredom Oglašivač godine - Totally Glamourous

Kraš je drugu godinu zaredom Oglašivač godine

Najpoznatiji domaći konditorski proizvođač, Kraš, na ovogodišnjim se Danima komunikacija u Rovinju okitio sa čak pet nagrada – tri zlatne i dvije srebrne IdejeX u kojima su se istaknuli Kraševa Bajadera, Frondi i Ki-Ki. Time je Kraš obranio prošlogodišnju titulu Oglašivača godine.

Ova je nagrada potvrda naše predanosti, kao i promišljanja te praćenja, ali i nametanja trendova. Kao i u svemu što radimo, pažljivo pratimo potrebe naših potrošača, kao i cjelokupnog tržišta, te ih pretvaramo u inspirativne ideje i zapažene proizvode. Naš trud nije prošao nezapaženo“, izjavio je Nikša Farac, direktor marketinga u Krašu.

IdejaX, koja nagrađuje jedinstvene i najoriginalnije ideje koje pomiču granice kreativnosti, dodjeljivala se među 160 prijavljenih projekata u pet skupina. U skupini Best on Market, u kojoj se nagrađuju najbolje ideje u 12 poslovnih kategorija, Kraš i Šanavala osvojili zlatnu IdejuX za projekt Frondi – Puuun okusa u kategoriji Hrana.

U skupini Best of Packaging, kojom se nagrađuje pakiranje koje na najinovativniji i kreativniji način prikazuje i reklamira proizvod, Kraš je osvojio čak dvije nagrade. U kategoriji Velika naklada, zlatom je okrunjena kraljica pralina - projekt redizajna Bajadere, koji je nastao u suradnji s agencijom Bruketa&Žinić&Grey. U istoj kategoriji, s istim partnerom, Kraš je osvojio broncu za projekt Ki-Ki.

Dvostruko se slavilo i u skupini Best of Ad-Making, koja nagrađuje najbolju izvedbu ideje u područjima digitala, filma i dizajna. U kategoriji dizajna, zlato je osvojio Krašev Frondi - puuuun okusa, dok je projekt Bajadera – Neodgodivo dobra, na kojem su surađivali Kraš i Šanavala, donio također priznanje u kategoriji Dizajn, osvojivši broncu.

Spominjana i višestuko nagrađivana Bajadera ove godine slavi 70. rođendan, a posjetitelji jubilarnih, desetih po redu, Dana komunikacija imali su priliku uživati u posebnom kutku posvećenom ovoj pralini. Za još slađe iskustvo, ljubitelji slatkog mogli su isprobati limitirano izdanje Frondi kokos.

CONVERSATION