F Od vrtlara do planetarne zvijezde: priča o uspjehu talijanskog glumca - Totally Glamourous

Od vrtlara do planetarne zvijezde: priča o uspjehu talijanskog glumca

 U njegovu su naručju bile Kathy Perry, Khloe Kardashian i Megan Fox, a milijuni žena diljem svijeta zamišljaju da su na njihovom mjestu. Tko je taj ludo zgodni Talijan koji se silovitom brzinom probija u Hollywoodu? On je glumac, model, slikar i kantautor, a volimo ga i zato što će umjesto surfanja po društvenim mrežama radije odabrati knjigu ili odlazak u park. Planetarnu slavu donio mu je Netflixov hit 365 dana, a uskoro ćemo ga gledati i u filmu u kojemu glumi s lijepom Megan Fox. Kaže da bi volio snimiti akcijsku komediju ili povijesnu dramu, a voli i Marvelove likove. Trenutačno ga možemo gledati u kampanji tvrtke HELL ENERGY čije je zaštitno lice od ove godine. Upoznajte svestranog Michelea Morronea!

 


·        Prije nego što je počeo glumiti, radio je kao parketar, prodavač usisavača te vrtlar. Zarađivao je oko 600 dolara mjesečno i nije si mogao priuštiti avionsku kartu za casting (koji će se pokazati prekretnicom u njegovom životu) pa je to platio Netflix.

·        Od prve plaće koju je zaradio od Netflixovog hita kupio je mami kuću (oca je izgubio kada je imao samo 12 godina).

·        Osim što je samouk glumac, sam je (uz malu pomoć You Tube videa) naučio svirati gitaru. Objavio je nekoliko albuma i odradio nekoliko koncerata, a njegova se pjesma Feel it može čuti u filmu 365 dana. Osim glazbe, bavi se modelingom i slikanjem.

·        Dobro govori engleski i arapski (bivša žena mu je Libanonka i živi u Bejrutu s njihovom dvojicom sinova).

·        Nakon modne revije Dolcea & Gabbane, snimljen je s Khloe Kardashian pa su ga tabloidi odmah spojili s njome. Međutim, ispalo je da bila riječ isključivo o promo fotografiji (iako su sestre Kardashian bacile oko na naočitog Talijana).

·        S Kathy Perry je bio zaštitno lice GUESS-a i Dolce & Gabbane 2023.

CONVERSATION