F Pet tisuća eura prikupili kliški i kaštelanski bajkeri za udrugu Vjeruj i djeluj - Totally Glamourous

Pet tisuća eura prikupili kliški i kaštelanski bajkeri za udrugu Vjeruj i djeluj

Sjene, Uspomena, Quantum i Free Ridersi humanitarnim defileom upozorili druge vozače na prisutnost bajkera u prometu i prikupili vrijednu donaciju koja će pomoći u terapiji nepokretnim i slabo pokretnim osobama

Cilj je sve bliže! Spektakularnim humanitarnim defileom više od 150 bajkera iz kliškog i tri kaštelanska kluba prikupili su donaciju od pet tisuća eura za kupnju gotovo 33 tisuća eura vrijednog Innowalk large robota za udrugu Vjeruj i djeluj. Ovo pomagalo neophodno je u rehabilitaciji i terapiji nepokretnih i slabo pokretnih osoba. Udruga je prikupila već 22,5 tisuća eura, pa joj nakon subotnjeg defilea nedostaje još 5,5 tisuća eura.

Kliški Free Ridersi i kaštelanske Sjene, Uspomena i Quantum pozvali su građane i tvrtke da slijede njihov primjer i pomognu udruzi u ovom plemenitom cilju.

"Svi ljudi dobre volje donirati mogu na žiro račun udruge Vjeruj i djeluj, svaki euro je vrijedan. Ovim putem želio bih zahvaliti članovima naših klubova i bajkerima iz čitave Hrvatske koji su nam se pridružili u defileu i humanitarnoj akciji", poručuje Marko Konta, predsjednik kaštelanskih Sjena.

CONVERSATION