F Pizza Hut dostupan na Glovu, uz brzu dostavu u Zagrebu - Totally Glamourous

Pizza Hut dostupan na Glovu, uz brzu dostavu u Zagrebu

 Korisnici mogu birati između desetak ukusnih pizza Pizza Hut, kao i drugih popularnih jela, s brzom dostavom na kućni prag, ispod 40 minuta

 

Glovo, višekategorijska platforma koja korisnicima omogućava pristup raznim vrstama proizvoda i jela na zahtjev, objavljuje partnerstvo s popularnim američkim lancem pizzerija Pizza Hutom.

Korisnici Glova u Zagrebu od sada će u aplikaciji "Hrana" imati jednostavan pristup ukusnoj i globalno popularnoj pizzi u udobnosti vlastitog doma ili ureda.

Korisnici mogu birati između desetak ukusnih pizza Pizza Hut, kao i drugih popularnih jela, s brzom dostavom na kućni prag, ispod 40 minuta.

Uvrštavanjem ponude Pizza Huta na popis partnera, Glovo dodatno pojačava svoju predanost pružanju raznolikog izbora vrhunskih omiljenih restorana i trgovina za svoje korisnike.

Prema riječima predstavnika obje tvrtke, u budućnosti je plan partnerstvo Glova i Pizza Huta proširiti i na ostale hrvatske gradove.

Pizza Hut u Hrvatsku stiže sa svojom svjetski poznatom ponudom sjajnih pizza, Wingstreet ponude pilećih krilaca s umacima, krumpirićima, Ben & Jerry's i Cookie Dough deserata. Svojim će gostima Pizza Hut ponuditi posebne obiteljske pogodnosti, različite opcije menija i druga iznenađenja, a ponuda će se dodatno proširivati novim proizvodima i dodacima.

Pizza Hut je svjetski lanac restorana specijaliziran za pizzu. Osnovan je 1958. godine u SAD-u i postao je jedan od najpoznatijih i najvećih lanaca brze prehrane u svijetu, poznat po svojim ikonskim pizzama Pan i San Francisco.

 

 

 

O GLOVU

Glovo je aplikacija za dostavu više kategorija proizvoda koja povezuje korisnike s tvrtkama i dostavljačima, nudeći usluge na zahtjev iz lokalnih restorana, trgovina mješovitom robom i supermarketa te maloprodajnih trgovina. Vizija Glova je svima omogućiti jednostavan pristup svemu u svom gradu, tako da naši korisnici mogu uživati u onome što žele, kada žele, gdje žele. Osnovan 2014. u Barceloni, djeluje u 25 zemalja Europe, središnje Azije i Afrike. Više detalja na: https://glovoapp.com/hr/hr/

CONVERSATION