F Plodine danas otvorene u Pleternici - Totally Glamourous

Plodine danas otvorene u Pleternici

 

Otvorenjem supermarketa u Pleternici, Plodine broje ukupno 133 supermarketa diljem Hrvatske i najavljuju snažnu ekspanziju maloprodajne mreže i u ovoj godini.

Novi supermarket u Pleternici, na adresi Ulica bana Josipa Jelačića 158 A, prostire se na 1.800 m2 moderno uređenog prostora prilagođenog najvišim trgovačkim standardima. Trgovina je opremljena vrhunskom opremom, a bogata ponuda poznatih brendova i širokog asortimana robnih marki kupcima nudi zaista veliki izbor, uz povoljne cijene. Za obavljanje svakodnevne kupovine na raspolaganju su svježi odjeli mesnice, voća i povrća, samoposlužna pekara s dnevno svježe pečenim pekarskim proizvodima, te gastro odjel s pripremom jednostavnih toplih jela. Veliki izbor suhomesnatih delikatesa i sireva koji se mogu pronaći  na uslužnom pultu opravdava Best Buy medalju koju Plodine nose za najbolji odjel delikatesa. 

Važno je napomenuti kako je ovim projektom zaposleno 30-ak  djelatnika iz Pleternice i okolice, a cijelom je kraju sada dostupna raznovrsna ponuda prehrane i neprehrambenih proizvoda, najboljeg omjera cijene i kvalitete.

Povodom otvorenja novog supermarketa, za kupce je pripremljen prigodan program uz razne degustacije, besplatan roštilj i osvježavajuća pića, a na kolu sreće osvajale su se i vrijedne nagrade. 

Plodine su povodom otvorenja donirale po 1.300 eura Udruzi Osmijeh, te Udruzi Mladi za mlade iz Pleternice, a vrpcu je svečano prerezala gradonačelnica Pleternice gđa Marija Šarić.

Radno vrijeme Plodina Pleternica  je od ponedjeljka do subote 7:00 – 21:00, te radnim nedjeljama od 7:00 - 21:00 sati.  Nedjelja 07.04. biti će radna. Za ostale nedjelje i radno vrijeme supermarketa više informacija dostupno je na plodine.hr/supermarketi

CONVERSATION