F CHANEL OTKRIVA SVOJU NOVU REKLAMNU KAMPANJU ZA BLEU DE CHANEL - Totally Glamourous

CHANEL OTKRIVA SVOJU NOVU REKLAMNU KAMPANJU ZA BLEU DE CHANEL

Kampanja koju je režirala filmska legenda Martin Scorsese, a utjelovio ju je glumac i BLEU DE CHANEL ambasador Timothée Chalamet otvara novu eru za kultni miris Kuće.

Nadahnut magnetskom privlačnošću i bezvremenskim duhom ovog svježeg, blistavog mirisa, Scorsese, ikona, i Chalamet, jedan od najhrabrijih glumaca ove generacije, radili su zajedno po prvi put u povijesti kako bi stvorili suvremenu sliku slobodnog, odvažnog i odlučnog samootkrivanja.
PRONAĐI SVOJU PLAVU,

PRONAĐI SEBE


Nakon što je 2010. režirao prvu kampanju BLEU DE CHANEL, Martin Scorsese ponovno koristi svoju kreativnu genijalnost da prikaže mnoge aspekte čovjeka koji kroči vlastiti put. U svijetu gdje nas sjajna svjetla slave zaslijepe za stvarnost, Timothée Chalamet tumači čovjeka koji kreće u potragu da se nađe, slijedeći samo vlastiti instinkt, u duboko iskrenoj ulozi napisanoj samo za njega.

Svijet se promijenio. Postoji još jedan aspekt slavne osobe na neki način. Što je još ekstremnije nego prije 10 ili 15 godina, rekao je Martin Scorsese.

Film američkog redatelja istražuje delikatnu ambivalentnost između preeksponiranosti koja dolazi sa slavom, koja uzrokuje da glumac živi scenariziranu verziju svog života i svoje duboke želju da traži autentičnost u svom zanatu.

Poput poziva na prihvaćanje svoje istinske biti, scene pune kontrasta snimljene crno-bijelo prikazuju dualnost između slavne ličnosti lika i njegove tamne strane, dok bljeskovi plave boje, koji simbolizira nadu, daju tračak optimizma. Ova razigrana upotreba boja kulminira u završnoj sceni u kojoj se Chalametov lik, uronjen u tajanstveno i karizmatično plavo, suočava licem u lice sa svojom unutarnjom istinom, ilustrirajući poruku kampanje: "Pronađi svoju plavu, pronađi sebe."

BLEU DE CHANEL ima pravu količinu uvjerenja i intenziteta da predstavlja čovjeka koji odbija biti tipiziran. Čovjek koji odbacuje fasade i koji se ne boji pokazati ranjivost kroz njegovu čvrstu, razoružavajuću vanjštinu.

Olivier Polge, CHANEL-ov domaći parfumer-kreatorCONVERSATION