F Globalna premijera neodvojivog cepa Tetra Pak LightWing 30 na kultnom brendu Juicy - Totally Glamourous

Globalna premijera neodvojivog cepa Tetra Pak LightWing 30 na kultnom brendu Juicy

 

Beverages u suradnji s tvrtkom Tetra Pak lansirao je prvi Tetra Stelo Aseptic u Hrvatskoj, prvu ambalažu u istočnoj Europi i svijetu s neodvojivim čepom LightWing 30 koji sadrži 100% certificirane reciklirane polimere. Ovaj korak potvrđuje predanost tvrtke Tetra Pak u stvaranju najodrživije ambalaže hrane na svijetu koja je izrađena isključivo od odgovorno dobivenih obnovljivih ili recikliranih materijala.

Potaknut snažnom ambicijom za rast predvođen inovacijama u kategoriji sokova i ekološko održivog dizajna, Stani

Beverages odabrao je Tetra Stelo Aseptic kao novi format ambalaže za svoj popularni brend Juicy. Izrađena od 70% biljnih materijala, Tetra Stelo Aseptic ima jedinstven izgled koji privlači pažnju, dok njezin glatki oblik omogućuje potrošačima lakše držanje. U isto vrijeme, Stani

Beverages postiže još jednu prekretnicu u svojim naporima prema kružnom gospodarstvu upotrebom neodvojivog čepa LightWing 30. Ovaj čep koristi 100% certificirane reciklirane polimere i prvi je LightWing 30 u cijelom svijetu takve vrste. Ovo je ključna prekretnica na putu tvrtke prema kružnom gospodarstvu, pretvaranju otpada u nove resurse i smanjenju ovisnosti industrije o materijalima na bazi fosila.

Zahvaljujući elegantnoj silueti i svojoj glatkoj omotavajućoj površini, Tetra Stelo Aseptic stvara uzbudljive mogućnosti za kreativan dizajn ambalaže. Za Juicy brend koristi se cijela bočna strana ambalaže kako bi se promovirala održivost i pozvali potrošači da pravilno odlažu ambalažu kako bi osigurali njezino recikliranje nakon upotrebe.

Prilika za svjetskim predstavljanjem neodvojivog čepa LightWing 30 koji sadrži 100% certificirane reciklirane polimere na brendu Juicy nije bio samo uzbudljiv put, već i dokaz bliske suradnje s kupcem. Od početka projekta do njegove uspješne realizacije, naša nepokolebljiva predanost bila je osnažiti kupca na njihovom putu prema održivosti. Zahvaljujući našoj stručnosti i znanju, pružili smo podršku našem kupcu u razvoju održivih rješenja temeljenih na inovaciji koja ispunjavaju očekivanja krajnjih potrošača kad je riječ o brizi za okoliš“, komentirao je Nenad Gulevski, direktor prodaje Tetra Pak East Europe.

Povodom svoje obljetnice, Stanić Beverages predstavio je novu kampanju "Juicy brine", koja predstavlja novi izgled brenda Juicy i stavlja u središte svoje potrošače i brigu za okoliš. Nadalje, skeniranjem QR koda smještenog na bočnoj strani ambalaže, potrošači mogu dobiti dodatne informacije i uvide o kampanji, njenom sloganu i o čemu Juicy brine.

Kroz naše partnerstvo s tvrtkom Tetra Pak, u mogućnosti smo isporučiti sigurnu, inovativnu i ekološki prihvatljivu ambažalu uz korištenje certificiranih recikliranih polimera. Naša nova komunikacijska platforma „Juicy brine“ pokazuje našu predanost u pružanju vrijednosti našim potrošačima, zaposlenicima, zajednici i okolišu. Zahvaljujući suradnji s tvrkom Tetra Pak, brend Juicy ne postavlja samo trendove na lokalnom tržištu, već i nove standarde održivosti unutar kategorije sokova i nektara”, izjavila je Nina-Christina Stanić, direktorica marketinga u tvrtki Stanić Group.

Uz Juicy, drugi brendovi tvrtke Stani

Beverages, kao što su TO, Maraska i Joy, također će biti dostupni u Tetra Stelo Aseptic ambalaži, pomažući im da se razlikuju od konkurenata, privuku nove potrošače i svaki dan ponude potrošačima najbolje iskustvo.

CONVERSATION