F Gyotaku proslavio 3. rođendan na Sunset Sushi eventu i predstavio novu ponudu - Totally Glamourous

Gyotaku proslavio 3. rođendan na Sunset Sushi eventu i predstavio novu ponudu

 

Gyotaku sushi brend obilježio je svoj treći rođendan, 23. svibnja, na Sunset Sushi eventu u restoranu Spoon. Događaj je okupio ljubitelje sushija, prijatelje i goste kako bi zajedno proslavili ovu značajnu godišnjicu prilikom koje je predstavljena i nova sushi ponuda.

Uzvanici su imali jedinstvenu priliku degustirati novi jelovnik prije njegovog službenog predstavljanja javnosti 1. lipnja, kada će biti dostupan na svih petnaest lokacija u Zagrebu i jednoj u Velikoj Gorici. U novu ponudu uključena su dva sasvim nova sushi boxa i bogatiji i raznovrsniji sastojci poke bowlova.

U nadolazeći sushi selection uvršten je i modificirani Spicy Tartar box, koji sadrži 3 izvorne japanske uramaki rolice. Također je predstavljen i Teriyaki Losos Box, gdje se delikatni losos sjajno nadopunjuje s bogatim okusima teriyaki umaka.

Predstavljeni bowls selection nadmašio je sva očekivanja, pa su uzvanici imali priliku degustirati i novi Kozice Bowl, Pečeni Losos Bowl, Pork Bowl i Tofu Bowl, uz već popularni Piletina Teriyaki Bowl. Umjesto riže, novi Kozice Bowl sadrži udon rezance, a posebno zanimljiv dodatak Tofu bowlu bila je crna riža i enoki gljive.

Prilikom predstavljanja nove ponude, Ivica Robić, vodeći kreativac novih Gyotaku okusa osvrnuo se na posljednje tri godine rada: „Kad pogledam razdoblje od same ideje, kreiranja i lansiranja Gyotaku brenda iznimno sam zadovoljan što je tržište prepoznalo naše proizvode, trud, inovativnost i želju da postanemo brend koji će svakom zaljubljeniku u japansku hranu i sushi rolice omogućiti da u bilo kojem trenutku na dovoljno lokacija u gradu nabavi proizvod od pomno biranih kvalitetnih sirovina po popularnim cijenama. Danas smo zaslugom cijelog Gyotaku tima postali lideri u ovom segmentu poslovanja i tu nećemo stati već ćemo uskoro najaviti i neke nove projekte na tržištu.''

Središnji događaj bio je spektakularno rezanje 33 kilograma teške plavoperajne jadranske tune, koja nije bila uzgojena, već je ulovljena u prirodi. Tunu je osigurao dugogodišnji dobavljač Gyotaku-a Crofish, dok je japanski chef, Nobuhito, majstorski filetirao ogromnu ribu u samo nekoliko minuta.

Među uzvanicima, koji su osim u carving showu i gastronomskoj ponudi uživali i u vrhunskim vinima te osvježavajućim koktelima, bili su i pobjednica Celebrity MasterChefa 2016. godine, Lana Klingor te popularni food bloger Darko Kontin. Atmosferu je dodatno uljepšala glazbena pratnja talentiranog mladog pjevača Roberta Čavlovića.

Gyotaku brend nastavlja svoj uspješan put, neprestano podižući standarde u svijetu sushija i pružajući jedinstvena kulinarska iskustva svojim gostima.

CONVERSATION