F Novo izdanje besplatnoga obrazovnog programa Coca-Colina podrška mladima - Totally Glamourous

Novo izdanje besplatnoga obrazovnog programa Coca-Colina podrška mladima

 

Mladi željni usavršavanja i usvajanja novih znanja imaju priliku učiti o pokretanju vlastitoga poslovanja i digitalnome marketingu te o upravljanju stresom

Započelo je novo izdanje obrazovnoga programa Coca-Colina podrška mladima, kojim Coca-Cola HBC Adria mladim ljudima željnima učenja i usavršavanja omogućuje stjecanje novih znanja koja će im pomoći na suvremenome tržištu rada.

Ovogodišnje izdanje programa na platformi Leap Academy donosi u potpunosti nov sadržaj. U sklopu tri modula pod vodstvom šest predavača polaznici mogu saznati kako svoju ideju pretvoriti u uspješnu poduzetničku priču te kako poslovanje promovirati u digitalnome okružju. Program će im ponuditi i alate za očuvanje mentalnoga te fizičkoga zdravlja u današnjemu ubrzanom životnom ritmu.

– Coca-Cola HBC Adria šestu godinu provodi besplatni program Coca-Colina podrška mladima, čiji je cilj mladima biti podrška u stalno promjenjivome modernom okružju i poticati cjeloživotno učenje. U ovome programu dosad je sudjelovalo 4.800 mladih, koji su obogatili svoja znanja i vještine za tržište rada. Raduje nas veliki interes i vjerujemo da će nove teme koje program obrađuje polaznicima omogućiti da razvijaju karijeru u skladu sa svojim željama. Pozivam sve zainteresirane da nam se pridruže kako bi unaprijedili i stekli vještine za uspjeh u poslovnome svijetu. – istaknula je Aleksandra Todorović, rukovoditeljica odnosa sa zajednicom i kupcima u Coca-Coli HBC Adria.

U prvom modulu Startaj svoju priču – Radi što voliš Marija Mažić, socijalna pedagoginja koja podržava razvoj društvenoga poduzetništva, i poduzetnica Ana Hrgovčić govorit će o razvoju poslovne ideje i uspjehu u svijetu poduzetništva. U modulu Klik do uspjeha – Digitalne taktike za moderno tržište vlasnik marketinške agencije Andrej Kajganić i stručna suradnica za odnose s klijentima Dea Majetić polaznicima će približiti osnove digitalnoga marketinga i digitalnih strategija, dok će u trećemu modulu psihologinja i mentalna trenerica Ana Čerenšek i trener fitnesa Mario Valentić otkriti kako se nositi sa stresom i razviti zdrave navike.

Programu Coca-Colina podrška mladima moguće je pristupiti u dvama jednostavnim koracima. Najprije se treba registrirati na stranici Leap Academy, a potom se prijaviti na program Coca-Colina podrška mladima Hrvatska 2024. Brzinu i vrijeme pohađanja programa određuju sami polaznici, a nakon odslušanoga programa i riješenih kvizova znanja moguće je preuzeti i potvrdu o završenome programu.

Više informacija o programu možete saznati na mrežnoj stranici https://hr.coca-colahellenic.com

CONVERSATION