F Otvoren je FABU spot & studio - jedinstvena beauty oaza u centru Zagreba - Totally Glamourous

Otvoren je FABU spot & studio - jedinstvena beauty oaza u centru Zagreba

 


Zagrebački studio prvi je takav koncept u Hrvatskoj: prostire se na 400 kvadrata i dvije etaže, a klijenti i kupci tamo mogu pronaći više od 70 luksuznih brendova te dobiti kompletnu beauty uslugu i savjete iskusnih stručnjaka

Regionalno poznati beauty multibrend FABUspot svečano je otvorio jedinstvenu parfumeriju i studio u centru Zagreba. Na čak 400 kvadrata i dvije etaže, na adresi Ilica 26, smjestio se novi FABUspot & studio.

Nakon Splita, Rijeke i Dubrovnika, Srbije, Makedonije, BiH i Kosova, FABUspot je stigao i u Zagreb. Zagrebačka lokacija je najveća i jedinstvena - prva parfumerija gdje se na jednom mjestu mogu i kupiti proizvodi i dobiti kompletna beauty usluga. Klijentima i kupcima dostupno je više od 70 premium brendova poput Jo Malone London, MAC, Tom Ford, La Mer, Clarins, Kilian, Bobbi Brown, Sensai, Lancome, Estee Lauder, Clinique, YSL, Wella Professionals, Davines, OPI i ostalih te različite vrste usluga: manikura, pedikura, frizura, šminkanje, threading, te tretmani za njegu kože u specijaliziranim kabinama. FABUspot & studio će prvi u regiji imati i statičnu Lancôme beauty tech kabinu unutar koje će klijenti moći u potpunoj privatnosti uživati u vrhunskim tretmanima lica uz Lancôme proizvode.

Ovo je prvi ovakav koncept u Hrvatskoj i vjerujemo da će to klijenti prepoznati. Kad im zatreba jedno mjesto gdje žele pronaći luksuzne brendove, osvježiti se ili promijeniti izgled, spremiti za svaki dan ili neku svečanost, FABUspot & studio je tu. Za početak smo fokusirani na otvorenje parfumerije i studija, ali ovaj je prostor uređivan s ciljem da unutar njega ponudimo i različite vrste edukacija. Na tržištu smo prisutni već deset godina, a otvorenje lokacije u Zagrebu najbolji je način da proslavimo sve dosadašnje uspjehe”, istaknula je Nada Tomšič, Area Director u Obrico Grupi.

U Ilici će biti zaposleno 15 osoba, educiranih i certificiranih u svojim područjima: od frizera koji su i službeni Wella Professionals i Davines edukatori do kozmetičarki i prodajnog osoblja.

FABUspot je inače jedini i strateški važan beauty multibrend retail Orbico Grupe. Svoju je priču započeo kao Anabella Beauty Spot otvorenjem prve poslovnice u Splitu. U međuvremenu su otvarali poslovnice u cijeloj regiji te se 2020. godine rebrendirali u FABUspot. Iste godine su lansirali i prvi webshop u Hrvatskoj (fabuspot.hr), a zatim i u BiH (fabuspot.ba). U Hrvatskoj je centar njihovog Adriatic huba u kojem je zaposleno 12 ljudi, dok u cijeloj regiji imaju 63 zaposlenika. Izdvajaju se od konkurencije svojim neutralnim izgledom koji u poslovnicama i na webu inspirira na istraživanje prostora i proizvoda te su posebno fokusirani na iskustvo i izgradnju odnosa s kupcima.

Jako puno ulažemo u zaposlenike i društveno odgovorno poslovanje. U našim se parfumerijama koristi program recikliranja, sudjelujemo u različitim aktivnostima poput pošumljavanja ili sadnje cvijeća. Fokus nam je i na zdravlju, prehrani i tjelovježbi pa tako lansiramo kampanje u suradnji s trenerima i liječnicima, a sve kako bi ponudili cjelovitu uslugu - brigu za tijelo, izgled i mentalno zdravlje”, dodala je Tomšič.

FABUspot & studio otvoren je na lokaciji Ilica 26 u Zagrebu, a na linku se nalazi fotogalerija svečanog otvorenja.

CONVERSATION