F RECI BYE STRESU! FOREO DIJELI SAVJETE ZA TRENUTKE POTPUNE RELAKSACIJE - Totally Glamourous

RECI BYE STRESU! FOREO DIJELI SAVJETE ZA TRENUTKE POTPUNE RELAKSACIJE

 

Ljeto samo što nije stiglo, a naše misli polako lutaju prema tirkiznom moru i bijelim, kamenim uličicama – duh I tijelo nikako ne smiju zaostati. Dok se profesionalna masaža čini savršenim lijekom za rješavanje nakupljenog stresa, ipak postoji tehnike koje mozemo napraviti iz udobnosti vlastitog doma. Švedski skin-tech div, FOREO, donosi profesionalne savjete za savršenu relaksirajuću rutinu.

Možete bilježiti!

OPUŠTAJUĆE ČIŠĆENJE I MASAŽA LICA

Uz zvuk najdraže pjesme te svijetlost i miris najdraže svijeće stvorite savršenu atmosferu. Započnite tretman s poznatim FOREO skin-tech uređajem – LUNA 4 Plus. Njegova termoterapija će vas opustiti u trenu, crvena LED i NIR terapija će poboljšati proizvodnju kolagena, a osjećaj potpune čistoće (kako će 99.5% svih nesavršenosti i sebuma biti očišćeni) na kraju tretmana će donijeti vašoj koži i vašem duhu potrebno svježinu.

Čišćenje kože uz LUNA 4 Plus je najbolje način za buđenje duha i tijela dok se osjećate umorno, nakon dugog dana provedenog u uredu (testirano i odobreno!).

Korak završavamo laganom masažom koju mozemo izabrati među dostupnim opcijama unutar FOREO For You aplikacije.

HIDRATACIJA KOŽE PAMETNIM MASKAMA

Je li UFO 3 jedan od najzabavnijih FOREO uređaja za korištenje? Itekako! Uz odlične rezultate koje nudi nakon bilo kojeg tretmana s pametnim maskama, on je ujedno I skin-tech gadget koji nudi SPA osjećaj iz udobnosti vašega doma. Naša najdraža pogodnost je u ovim vrućim danima je svakako funkcija krioterapije koja budi kožu, a savršena je za jutarnje beauty rutine.

Uparite UFO 3 s umirujućom H2Overdose UFO maskom kako biste dodatno hidrirali i pomladili svoju kožu. Ova maska će vas spasiti u vrućim, ljetnim mjesecima – kompleks vitamina B5 pomaže vratiti izgubljenu vlažnost, ublažava crvenilo te sprječava suhoću, ljuštenje i svrbež. Isto tako vraća koži mekoću i elastičnost dok održava zdravi barijeru.

TONIRANJE I VJEŽBANJE MIŠIĆA LICA

Gimnastika nikako nije opuštajući sport, no FOREO donosi BEAR 2 skin-tech medicinski uređaj, važan gadget uz koji s lakoćom možete tonirati te podignuti mišiće i crte lica. Sada je to lakše nego prije zahvaljujući 4 revolucionarna tipa mikrostruje i 5 tipova T-Sonic masaža – odaberite najdraže i u potpunosti se opustite!

Za sigurno korištenje, uparite BEAR 2 sa SUPERCHARGED Serum 2.0 te zategnite kožu u sekundi.

Uživajte u zadnjem koraku rutine s živahnijom pjesmom i osjetite kako vam se koža budi!


Svi FOREO proizvodi dostupni sun a foreo.com, te kod službenih partnera: Douglas.hrMartimex.hrRoxbauty.hrTehno-mag.hrFabuspot.hr

CONVERSATION