F Reduciraju sve vrste ožiljaka te konturiraju lice i tijelo – u Hrvatsku stigli revolucionarni pbserumi - Totally Glamourous

Reduciraju sve vrste ožiljaka te konturiraju lice i tijelo – u Hrvatsku stigli revolucionarni pbserumi

Bez operacije, anestezije, vremena oporavka, nuspojava i rizika, a brzo i efikasno s vidljivim rezultatima do zategnutog lica i tijela bez ožiljaka, masnih naslaga i celulita sada je lakše no ikada prije. Estetski centar Nevia svoju široku ponudu kozmetičkih i estetskih tretmana upotpunio je revolucionarnim novitetom na tržištu ljepote pod nazivom pbserumi, a koje je prvi u Hrvatskoj uveo u svoju ponudu.

Riječ je o prvom terapeutskom sustavu na svijetu temeljenom na rekombinantnim enzimima najvišeg stupnja čistoće i kvalitete koji je revolucionirao globalnu medicinsku praksu, poboljšavajući zdravlje i kvalitetu života milijuna ljudi diljem svijeta.

 

pbserumi učinkovito remodeliraju lice, korigiraju i razgrađuju filere, reduciraju sve vrste i oblike ožiljaka na licu i tijelu, te rješavaju podbradak, lokalne nakupine masnog tkiva i celulit

 

Enzimi su ključni za ubrzanje biokemijskih procesa u živim organizmima. Sada, kroz pbserum, ti isti enzimi postaju moćan alat u očuvanju ljepote i zdravlja. Pbserumski enzimi temelje svoju učinkovitost na visokoj specifičnosti i selektivnosti ciljanog tkiva, kao i na važnoj ulozi koju imaju u mehanizmima regeneracije tkiva. Zahvaljujući njima, regeneracija i remodeliranje tkiva podignuto je na zavidno visoku razinu čime se učinkovito poboljšava stanje jednog od najsloženijih organa koje pridonosi općem zdravlju – kože.

 

Uz pomoć pbseruma moguće je ubrzano postići značajne rezultate, uključujući:

  • Poboljšanje tonusa i teksture kože: remodeliranje tkiva, te smanjenje oštećenja kože i znakova starenja
  • Redukciju ožiljaka: vidno poboljšanje kože kod ožiljaka od akni, hipertrofičnih, keloidnih i postoperativnih ožiljaka
  • Smanjenje masnih naslaga: selektivno reduciranje masnog tkiva na licu, podbratku i ostalim dijelovima tijela
  • Uklanjanje celulita: vidno smanjenje celulitnih jamica i remodeliranje tkiva

Ova revolucionarna armada enzima omogućuje nevjerojatne rezultate unutar samo 14 dana od tretmana. Enzim Kolagenaza GH PB220 potiče regeneraciju i reorganizaciju kolagenskih vlakana u dermisu što poboljšava teksturu i izgled kože te povećavajuća njezin tonus sa snažnim učinkom učvršćivanja. Enzim Lipaza PB500 aktivira metabolizam lipida unutar masnih stanica, smanjujući višak volumena i lokaliziranu masnoću bez oštećenja okolnog tkiva. Također, uklanja višak sebuma na površinskoj razini, ostavljajući kožu čistom. Proteolitički enzim Lijaza PB72K povećava propusnost tkiva i razgrađuje molekule odgovorne za zadržavanje tekućine i toksina, dok enzim Hijaluronidaza PB3000 ispravlja komplikacije nakon aplikacije filera na bazi hijaluronske kiseline. Usto, razgrađuje višak polisaharida koji su odgovorni za zadržavanje tekućine, povećavajući dermalnu propusnost i pospješujući limfnu drenažu, čime poboljšava mikrocirkulaciju i izgled kože. 

 

Više informacija o minimalno invazivnim tretmanima uz pomoć pbseruma dostupno je na Instagram i Facebook stranici Nevia estetskog centra.

CONVERSATION