F Renomirani dubrovački bar ovoga vikenda izuzetnim programom obilježio je početak sezone ljeto 2024. - Totally Glamourous

Renomirani dubrovački bar ovoga vikenda izuzetnim programom obilježio je početak sezone ljeto 2024.

 

Ljetna sezona, koju svi nestrpljivo očekujemo, na obali je već u punom jeku. Tako je Fratellos Prosecco Bar, renomirani dubrovački bar ovog vikenda službeno otvorio vrata novoj, ljetnoj sezoni, a sudeći po zabavi koju je bar pripremio, ljeto 2024. bit će nezaboravno. Fratellos Prosecco Bar osnovala su tri brata, a od samog početka privlači kako lokalne, tako i strane posjetitelje. Puno je više od mjesta na kojem ćete usputno popiti piće, dapače, bar nudi sveobuhvatno iskustvo i doživljaj. Smješten u povijesnom području Boninovo, Fratellos nudi impresivne poglede na more i zalaske sunca, a u čitav kompleks implementirani su i umjetnički radovi hrvatskih umjetnica Tonke Alujević i Julijane Voloder, čime bar poprima šarm umjetničke galerije. Prvi je specijalizirani prosecco bar u Hrvatskoj, koji nudi najbolje vrste prosecca na tržištu, na jednom mjestu. Poznat je i po svojoj gastro ponudi, koktelima i uvijek dinamičnom programu koji posjetiteljima nudi razne aktivnosti.

Ovoga vikenda upravo je Fratellos bio žarišna točka u Dubrovniku, mjesto na kojem se svi htjeli biti. Osim uživanja u najboljem proseccu, koktelima i gastro delicijama uz čaroban zalazak sunca, gosti su imali priliku uživati u ekskluzivnoj premijeri Hendrick's Grand Cabaret Gina. Fratellos se pobrinuo da atmosfera čitave večeri bude na nivou, stoga je zabava otvorena nastupom na harfi kojeg je izvela Hana Paraušić. Nakon predivnog nastupa harfistice, cabaret performans grupe WeEvents također je očarao prisutne, a DJ Chiwe svojom playlistom goste je podignuo na noge i pozvao na ples.

Spektakularno otvaranje odlična je uvertira u ljeto 2024, a Fratellos Prosecco Bar obećava nezaboravne trenutke. Bar će zasigurno biti omiljeno mjesto za sve one koji traže jedinstveno iskustvo uz vrhunsku ponudu pića, hrane i zabave. Gosti mogu očekivati dinamičan program tijekom cijele sezone, s brojnim događanjima, koncertima i posebnim degustacijama koje će obogatiti njihovo ljetno iskustvo u Dubrovniku.

Za više informacija, posjetite Fratellosov službeni Instagram profil.

CONVERSATION