F Ususret dvostrukom slavlju Tonyja Cetinskog u Areni Zagreb glazbena diva Josipa Lisac poslala posebnu poruku - Totally Glamourous

Ususret dvostrukom slavlju Tonyja Cetinskog u Areni Zagreb glazbena diva Josipa Lisac poslala posebnu poruku

 

Tony Cetinski, jedan od najpoznatijih hrvatskih pjevača, posljednjih dana u završnim je pripremama za svoj veliki slavljenički koncert koji nas očekuje na njegov rođendan, upravo 31. svibnja u Areni Zagreb. Ova nezaboravna večer donosi dvostruko slavlje – proslavu Tonyjevog 55. rođendana i obilježavanje 35 godina njegove izvanredne karijere. Među brojnim čestitkama vjernih obožavatelja, poruke podrške našem su glazbeniku stigle i od kolega s glazbene scene te dugogodišnjih suradnika, a upravo se istaknula jedna posebna, od umjetničke dive Josipe Lisac.

Josipa Lisac u emotivnoj video poruci nije krila oduševljenje Tonyjevim nadolazećim dvostrukim slavljem i njegovoj uspješnosti u dugogodišnjoj karijeri te je istaknula: "Divno je što mogu, s tisućama vjernih poštovalaca, podijeliti ovu tvoju izuzetnu svečanost. Odavno sam i ja jedna od njih tisuću kojima si oduvijek bio najbolji. 35 godina zaljubljen i zanesen kročiš izazovnim, neizvjesnim i teškim putem da bi pokazao što želiš, možeš i tko si. To se permanentno gradi, uz strast i ogroman trud. Sve si to sam napravio. Ti si noseći sebe u sebi baš takvog kakav jesi, uz pjesme koje su prenosile tvoj snažan senzibilitet, uspio božanstvenim glasom osvojiti mnoga srca. Iskrene čestitke i sretan ti rođendan, dragi Toni."

 

Koliko su ovi dani za Tonyja posebni, govori i činjenica da se upravo ovih dana ususret koncertu snima i dokumentarni film koji će biti dostupan na Netflixu.

 

Stoga, ne zaboravite zaokružiti i podebljati datum 31. svibnja u svojim kalendarima i osigurajte svoje mjesto za nezaboravno rođendansko slavlje uz najpoznatije Tonyjeve hitove. Kupite ulaznice putem sustava Eventim i pridružite se velikom slavlju Tonyja Cetinskog!

CONVERSATION