F Bellevue Music Weekend ovogodišnja je ljetna jazz poslastica - Totally Glamourous

Bellevue Music Weekend ovogodišnja je ljetna jazz poslastica

 

Moderni i kreativni nastupi te najbolje izvedbe jazz glazbe animirat će zainteresirane posjetitelje tijekom ljeta na Lošinju, a glazbenu sezonu u lipnju otvara poznati talijanski pijanist Alfredo Rodriguez. Predivan vikend ispunjen jazz glazbom rezerviran je od 5. do 7. srpnja u uvali Čikat u Hotelu Bellevue, a osim u melodijama jazza, posjetitelji će moći uživati u ukusnim poslasticama i koktelima.

Glazbena poslastica ovoga ljeta rezervirana je za Lošinj i Hotel Bellevue. Uvala Čikat domaćin je najljepšim glazbenim izvedbama, a poseban naglasak stavljen je na intrigantne note jazza. Ljetna sezona započet će s talentiranim pijanistom Alfredom Rodriguezom koji će očarati sve prisutne svojim najboljim skladbama kroz pomno odabrane živopisne i kreativne skladbe koje podižu raspoloženje i ljetnu atmosferu. Alfredo Rodriguez, originalno rođen na Kubi, predstavlja odličnu uvertiru za ljetnu manifestaciju koju je za sve posjetitelje pripremio Hotel Bellevue.

Mjesec srpanj rezerviran je za Bellevue Music Weekend, koji će se održati od 5. do 7. srpnja te lokaciju luksuznog hotela obaviti pravom svečanošću modernih nastupa uz živahne zvukove glasovira i gitare. Festival započinje u petak, 5. srpnja, izvanrednim talentom i specijalnom izvedbom Ratka Zjače, nagrađivanog hrvatskog gitarista čije je nastupe prepoznala publika diljem svijeta, dok je subota namijenjena veselim zvucima Francesce Tandoi, talijanske jazz pijanistice i pjevačice svjetskog glasa hvaljenje zbog svog specifičnog pristupa glazbi. Nakon zanimljive i eksplozivne mješavine swinga i klasičnog jazza, zadnji dan festivala poslužit će kako bi svi zainteresirani mogli uživati u nastupu Kurta Rosenwinkela, legendarnog američkog gitarista, skladatelja i producenta te vođe benda, čiji inovativni stil obećava večer koja će se još dugo pamtiti.

„Glazbene večeri u Hotelu Bellevue izniman su način kako bi prekrasan pejzaž uvale Čikat, ali i ambijent samoga hotela, spojili u jedan neizostavan ljetni doživljaj. Velika nam je čast ugostiti svjetske jazz zvijezde na Lošinju i nadamo se da će svi posjetitelji uživati u neodoljivom glazbenom putovanju koje smo za njih pripremili,“ izjavio je Ninoslav Vidović, direktor marketing Lošinj Hotels & Villas.

Ulaz na sve glazbene večeri je besplatan, a osim prekrasnih glazbenih nota, posjetitelji će imati priliku uživati u vrhunskim koktelima i ukusnim pićima te slasnim zalogajima dok ugodni jazz zvukovi osvajaju ionako očaravajuću atmosferu uvale Čikat.

CONVERSATION