F Dočekajte ljeto kao pobjednici uz Samsung promociju hladnjaka - Totally Glamourous

Dočekajte ljeto kao pobjednici uz Samsung promociju hladnjaka

 

Samsung Electronics je u suradnji s prodajnim partnerima organizirao ljetnu „Cooling“ promociju za hladnjake, kako bi omogućio što većem broju ljudi promijeniti način na koji doživljavaju ove uređaje, njihovu namjenu i mogućnosti.

Kako? – Većina nas je u prošlosti bila naviknuta na hladnjak kao ograničen prostor u kuhinji, koji hladi hranu i piće do određene temperature i sadrži još manji prostor za zamrzavanje hrane. Ubacimo namirnice kada dođemo iz kupovine, hladnjak ima svoj tempo rada, a kada nam nešto zatreba, „zaronimo“ u njega, i pregledavamo što smo natrpali u pojedinu pregradu, u nadi da ćemo pronaći baš onu namirnicu koju trebamo. Osim toga, naš odnos s hladnjakom funkcionirao je po načelu „Ne diraj ti mene, ne diram ja tebe“. Bitno je samo da radi, ne znamo koliko troši, ne utječemo na njegovu brzinu rada i na buku koju proizvodi.

Isti pristup upotrebi hladnjaka imale su i generacije prije nas. Ali, u 2024. godini neke stvari su se promijenile. Počnimo od onoga što prvo primijetimo, kako izgleda? Izgleda elegantno, sofisticirano, uz završne obrade od brušenog nehrđajućeg čelika i elegantne staklene fronte. Osim toga, izaziva „WOW“ efekt kada zakoračite u kuhinju.

Kapacitet? – Na početku smo spomenuli problem preglednosti prilikom „zaranjanja“ među pregradama nakon kupovine. Radi preglednosti, ne treba vam „King size“ hladnjak. Samsung hladnjaci omogućavaju kapacitet i do 635L zahvaljujući SpaceMax™ tehnologiji. Dimenzije su standardne, ali su rubovi hladnjaka znatno tanji, zbog visokoučinkovite izolacije, pa uz zapreminu koju dobijate, ide i jasna preglednost krajnjeg rezultata nabavke. To smanjuje učestalost kupovine i može pozitivno utjecati na obiteljski budžet.

Kada smo kod potencijalne uštede, uz primjenu AI Energy Mode načina rada, brzina kompresora i ciklusi odleđivanja na temelju navika korištenja i okolišnih uvjeta se optimiziraju, omogućujući do 10% uštede energije. Sve to možete pratiti kroz SmartThings aplikaciju, koja omogućuje sveobuhvatan nadzor i upravljanje kućanskim uređajima. Kroz funkciju SmartThings Energy, korisnici mogu pratiti potrošnju energije u stvarnom vremenu, usporediti ju s prethodnim mjesecima te primati korisne savjete za energetsku učinkovitost, čime se postiže značajna ušteda energije i smanjenje ugljičnog otiska. S druge strane, funkcija SmartThings Home Care osigurava pametno održavanje uređaja, šaljući upozorenja o stanju uređaja i preporuke za održavanje, čime se produžava vijek trajanja i osigurava optimalan rad.

Kada napravite ovakvu kontrolu nad kućnim uređajima, ne možete ne primijetiti koliko je sve jednostavnije sada. A jeste li znali da možete i znatno ubrzati hlađenje ili zamrzavanje na novim Samsung hladnjacima s francuskim vratima? Korisnici jednim dodirom gumba mogu uživati u prednostima brzog i učinkovitog hlađenja; Power Cool u unutrašnjost hladnjaka upuhuje vrlo hladan zrak kako bi se namirnice ili omiljena pića brzo rashladila, dok Power Freeze u zamrzivač unosi brz nalet hladnoga zraka za zamrzavanje ili stezanje zamrznute hrane i stvaranje leda.

Sve navedeno od iznimnog je značaja kada saznate da upravljanje svim ovim opcijama nije nešto što treba savladavati; intuitivni digitalni ekrani i dodirni paneli omogućuju jednostavno upravljanje svim funkcijama, čineći svakodnevno korištenje ugodnijim.

Ekstra cool ponuda koja se ne propušta

Do 28. srpnja 2024. ili do isteka zaliha kupite jedan od RB6000D Samsung hladnjaka na sjajnom popustu kod određenih partnera, a na poklon dobivate Tefal posude koje

e upotpuniti i uljepšati njegovu unutrašnjost. Više o ovoj posebnoj promociji doznajte putem poveznice.

CONVERSATION