F Ecija Ojdanić zasjala u odijelu trendi boje i otkrila čija je obožavateljica - Totally Glamourous

Ecija Ojdanić zasjala u odijelu trendi boje i otkrila čija je obožavateljica

 

Glumica Ecija Ojdanić na svom je Instagramu otkrila kako u slobodno vrijeme, za posebne prigode, nosi odijelo koje je zaštitni znak ove sezone. 

Inače, modni komad koji je obilježio ovu sezonu definitivno je klasično ELFS odijelo, a maslinasto zelena boja totalni je hit. Svevremenska boja koja se sjajno slaže s dodacima u svim bojama ostavlja dojam profinjenosti i elegancije. Riječ je o komadu koji je pravi spas u trenucima kada ne znamo što odjenuti, pa tako u jednom modnom kompletu imamo gotov cijeli outfit. Za posao, afterwork druženja ili ljetne partyje, elegantno je odijelo odličan izbor.

Ecija inače voli komade s potpisom ELFS jer odgovaraju njezinom profinjenom ženstvenom stilu. U travnju je glumica na slavljeničkoj reviji nosila bijelu cvjetnu haljinu iz nove kolekcije u kojoj je ukrala pažnju fotografa jer popularna glumica izgleda odlično u ženstvenim elegantnim haljinama. A da je istinska ljubiteljica branda pokazuje tako što ne propušta njihove revije i prošle je jeseni zasjala u crnoj uskoj haljini s prorezima koja je otkrila kako je glumica u odličnoj formi. Eciju ove sezone opet gledamo i na malim ekranima u hit seriji što je obradovalo brojne gledatelje. 

CONVERSATION