F Frizerski stručnjaci oduševljeni: Keune predstavio Ultimate Blonde 2024 liniju - Totally Glamourous

Frizerski stručnjaci oduševljeni: Keune predstavio Ultimate Blonde 2024 liniju

 

Predstavljanje novog proizvoda samo je dio edukativnog događaja Keune Education Days koji je povezao frizere i upoznao ih s inovacijama u profesionalnoj njezi kose

Svjetski brend za profesionalnu njegu kose Keune Haircosmetics prošlog je vikenda na prestižnom edukativnom događanju okupio frizere i profesionalce iz cijele regije, nudeći im priliku da se upoznaju s inovacijama u svijetu njege kose, ali i ojačaju veze unutar frizerske zajednice. Predstavljanje obnovljene Keune Ultimate Blonde linije dodatno je obogatilo iskustvo sudionika, nudeći im vrhunske alate za savršeno bojanje, njegu i zaštitu kose.

"Naš cilj je postati najbolji poslovni partner frizerima i pokazati što Keune pruža salonima kako bi obogatili svoju djelatnost", rekao je Matevž Firšt, Director Keune Adriatic Grupe. "Želimo se osvrnuti i na nedostatak kadra u struci, te smo pozvali sve škole da nagrade svoje najbolje učenike prisustvom na ovom edukacijskom eventu, s ciljem prikaza značaja i svih mogućnosti koje pruža frizerska struka."

Bogat program događanja

Sudionici su imali priliku prisustvovati na više od 10 nastupa različitih frizerskih akademija, predavanjima o prodaji i marketingu te uživati u zabavnom večernjem programu. Na pozornici Keune Education Days nastupila su neka od najpoznatijih imena iz frizerske struke. Boris Obreški, Kanso Academia tim, Stevo Hair Academy tim, Barbershop Ritual tim, ID Factory Hair Group tim, Mladen Sekulić, Željko Lončar, Sabina Karić, Boštjan Jagrinec, Marija Ašenbrener Gelenčir, Saints Barbershop tim, Ante Šimundić te članovi Keune akademije svojim su nastupima obogatili program događanja i posjetiteljima pružili vrijedne uvide u najnovije trendove i tehnike u frizerskoj struci.

Revolucija u bojanju kose: Ultimate Blonde

Ovo je bila idealna prilika za predstavljanje najnovije linije proizvoda za njegu i bojanje kose – Ultimate Blonde. Nova Ultimate Blonde linija proizvoda donosi niz unapređenja i inovacija koje će omogućiti frizerima da podignu svoje usluge na višu razinu. Ova linija, koja uključuje proizvode za posvjetljivanje i nijansiranje, dizajnirana je tako da zadovolji potrebe svih tipova kose, uključujući i prirodne plavuše.

Neke od ključnih inovacija Ultimate Blonde linije su Bond Fuser tehnologija za zaštitu strukture kose tijekom procesa bojenja, čineći kosu jačom i otpornijom, Power Blonde formula koja omogućava posvjetljivanje do 9 nijansi, četiri nove nijanse koje omogućuju stvaranje prirodnih blonde tonova, prilagođenih različitim tipovima kose i tena, te zgušnjivač koji omogućuje frizerima prilagodbu viskoznosti svih proizvoda za bojanje i posvjetljivanje, olakšavajući proces aplikacije i osiguravajući savršene rezultate.

Keune Haircosmetics proizvodi dostupni su u odabranim Keune frizerskim salonima, Keune Hair Point trgovini i na webshopu.

CONVERSATION