F Glovo na Baš Naš festivalu: Sudjelujte u našim nagradnim igrama i osvojite vrijedne nagrade! - Totally Glamourous

Glovo na Baš Naš festivalu: Sudjelujte u našim nagradnim igrama i osvojite vrijedne nagrade!

 

Popularni Baš Naš festival vraća se i ove godine na Bundek, a Glovo je tu da vam uljepša ovo nezaboravno iskustvo! Od 14. lipnja do 14. srpnja, dok budete uživali u tematskom izdanju Food&Ball, gdje se slavi nogometna groznica i prate utakmice Hrvatske te uživa u dobroj hrani i glazbi, Glovo vam donosi priliku za osvajanje fantastičnih nagrada.

Glovo tim bit će prisutan na Baš Naš festivalu, dijeleći letke s promo kodom za nove korisnike. Osim toga, svi posjetitelji festivala pozvani su da se uključe u našu nagradnu igru na našem Instagram profilu.

Kako sudjelovati?

Na svakom stolu na festivalu bit će naljepnice s QR kodom koji vodi direktno na naš Instagram profil, gdje možete sudjelovati u darivanju.

Ovisno o kojem se tjednu radi, tijekom nagradnog darivanja možete osvojiti vrijedne nagrade koje su osigurali naši partneri: poklon kartice, ulaznice za kino, sportsku odjeću, grickalice, piće i druge vrijedne nagrade.

Kako sudjelovati? Pratite Glovo na Instagramu i uključite se u naše tjedne izazove. Svaki tjedan imat ćemo različite aktivnosti i nagrade, koje možete osvojiti sudjelovanjem u nagradnoj igri. Ne zaboravite preuzeti svoj promo kod koji vam može donijeti dodatne pogodnosti.

Budite dio najbolje zabave ovoga ljeta!

Prije nego spakirate torbe za more, svratite na Bundek i sudjelujte u najboljoj zabavi ovog ljeta te u sjajnoj atmosferi pratite Europsko prvenstvo u nogometu. Glovo vam donosi priliku za osvajanje vrijednih nagrada dok uživate u dobroj hrani, piću i nastupima omiljenih pjevača. Vidimo se na Baš Naš festivalu!

O GLOVU

Glovo je aplikacija za dostavu više kategorija proizvoda koja povezuje korisnike s tvrtkama i dostavljačima, nudeći usluge na zahtjev iz lokalnih restorana, trgovina mješovitom robom i supermarketa te maloprodajnih trgovina. Vizija Glova je svima omogućiti jednostavan pristup svemu u svom gradu, tako da naši korisnici mogu uživati u onome što žele, kada žele, gdje žele. Osnovan 2014. u Barceloni, djeluje u 23 zemlje Europe, središnje Azije i Afrike.

Za više informacija o Glovu posjetite https://about.glovoapp.com/hr

CONVERSATION