F Ivana Krajina je Miss Požeško-slavonske županije - prva pratilja Dora Dračić - Totally Glamourous

Ivana Krajina je Miss Požeško-slavonske županije - prva pratilja Dora Dračić

 

U Kutjevu je izabrana druga finalistica  30.Miss Hrvatske. Lijepa Ivana ima dvadeset i tri godine  i studentica je na Medicinskom fakultetu u Rijeci. Slobodno vrijeme provodi u društvu obitelji. Voli putovati, čitati i uvijek je u pokretu. Pjeva na fakultetskome zboru Axis. Povremeno volontira na fakultetu u sklopu Teddy bear hospital . Njezinom pratiljom proglašena je Dora Dračić koja će u slučaju da Ivana bude spriječena sudjelovati na finalu Miss Hrvatske. Ivana je između ostalih nagrada osvojila vrijednu krunu od dragog kamenja Gallery Gemstone by Ivana Milun te izravan plasman u finale 30.Miss Hrvatske. 

Natjecateljice su se predstavile u modnoj kolekciji Calico Mood i vjenčanicama Nikolina. Uljepšali su ih frizerski salon Marina i vizažistica Lea Dragojević. Prekrasne cvjetne aranžmane kako i priliči ljepoticama izradila je cvjećarnica Sara i Mihaela Grgić. Program u kojem je nastupio Amir Kazić Leo vodio je Davor Garić.

''Sedam lijepih natjecateljica Miss Požeško-slavonske županije tijekom popodneva obilazilo je Kutjevo snimivši razglednice, a ja se ovim putem zahvaljujem se Gradu Kutjevo i gradonačelniku Josipu Budimiru na gostoprimstvu i potpori”, rekla je vlasnica licence i direktorica Miss Hrvatske za Miss Svijeta Iva Loparić Kontek. 

CONVERSATION