F Konzum u ponedjeljak kupcima daje „vatreni navijački popust“ - Totally Glamourous

Konzum u ponedjeljak kupcima daje „vatreni navijački popust“

 

Konzum, vodeći domaći trgovački lanac i ponosni sponzor hrvatske nogometne reprezentacije, najavio je kako će u ponedjeljak, 24. lipnja, svim kupcima koji u kupnju dođu s navijačkim obilježjima odobriti 11 posto popusta na ukupan iznos kupnje. Aktivnost kojom žele i dodatno podržati reprezentaciju u prolasku skupine na Europskom nogometnom prvenstvu trajat će cijeli ponedjeljak, a vrijedi za sve koji prilikom kupnje budu imali bilo kakvo hrvatsko navijačko obilježje.

Ponosni smo na naše i vjerujemo u prolaz dalje, stoga i na ovaj način želimo dati svoju podršku i osnažiti navijanje uoči ključne utakmice. Znamo kako je to suočavati se s izazovima, no naša reprezentacija već je mnogo puta pokazala da je najbolja kad je najteže, neka tako bude i ovaj put“, istaknula je Dunja Delić, direktorica Sektora marketinga Konzuma.

Osim navijačkog popusta na sam dan utakmice, do ponoći 24. lipnja traje i nagradni natječaj „Najponosnije navijačke kockice“ u kojem sudionici imaju šansu osvojiti dres naše nogometne vrste s potpisima reprezentativaca. Više informacija o tome kako do nagrade dostupno je na https://www.konzum.hr/web/nogomet-ponosninanase

CONVERSATION